autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Zürich Luchthaven

Startpagina > Zwitserland > Autohuur Zürich Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Zürich Luchthaven. Autohuur in Zürich Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Zürich Luchthaven

Autoverhuur Zurich Luchthaven
Autohuur Zürich Luchthaven

Zürich Luchthaven (IATA code ZRH) gaat ook door de naam Kloten Luchthaven en is de grootste luchthaven in het land! Drie startbanen en belangrijkste passagiersterminal tegemoet bijna 25 miljoen passagiers per jaar. Het Zürich Luchthaven is een hub bestemming voor Swiss European Air Lines, Edelweiss Air en Swiss International Air Lines, die tal van binnenlandse en internationale routes voor miljoenen passagiers per jaar.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Afgezien van de drie hub luchtvaartmaatschappijen, die service te bieden aan talloze bestemmingen, de Zürich Luchthaven biedt een eindeloze keuze aan luchtvaartmaatschappijen en routes uit te kiezen. Internationale en intercontinentale opties omvatten Emiraten, Iberia, American Airlines, Korean Air, United Airlines, Vueling en Turkish Airlines om er maar een paar te noemen. Voor de lading diensten, Turkish Airlines Cargo biedt service naar Tripoli, Istanbul en Algiers.Enkele van de meest populaire bestemmingen vanaf Zürich Luchthaven zijn onder andere Londen, Wenen, Berlijn, Parijs, Düsseldorf, Amsterdam, Frankfurt en New York City.

Luchthaven Faciliteiten

Een scala aan voorzieningen worden aangeboden via de terminal op de luchthaven van Zürich, waaronder autoverhuur, winkels, hulp passagier, handicap hulp, bankdiensten, restaurants en lounges. In het passagiersgedeelte, talloze restaurants en winkels zijn aanwezig inclusief de Center Bar, Bakeside en de aankomst Duty Free Store. Autoverhuur komen met tal van opties zoals Sixt, Firefly, Hertz, Avis, Budget en Europcar. Internettoegang, medische diensten en toeristische informatie wordt ook verspreid over de vertrek-en aankomsthal.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen