autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Zwitserland

Startpagina > Zwitserland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Zwitserland. Autohuur in Zwitserland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Genève Luchthaven

from 15,-

per day

 

Zürich Luchthaven

from 18,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Altenrhein Luchthaven

Bazel Luchthaven

Bern Belp Luchthaven

Genève Luchthaven

Lausanne Luchthaven

Lugano Luchthaven

Zürich Luchthaven

Gids Zwitserland

Autoverhuur Zwitserland
Autohuur Zwitserland

Introductie

De Zwitserse Confederatie, informeel genoemd Zwitserland, is een federale republiek bestaande uit 26 kantons, of staten. Het werd in 1291 opgericht door drie kantons en na verloop van tijd de anderen zich aansloten. Uiteindelijk, de Confederatie door een gecentraliseerde regering die politieke neutraliteit gehandhaafd. Zwitserland is de eerste, en tot op heden alleen, ter uitvoering van de directe democratie via openbare petities en het referendum.

Een zee grenzende land, wordt het begrensd door Frankrijk in het westen, Italië in het zuiden, Liechtenstein en Oostenrijk in het oosten, en Duitsland naar het noorden.Ondanks het gebrek aan toegang tot de oceaan, Zwitserland heeft ruim water met dank aan de vele meren en grote rivieren die water een waardevolle natuurlijke hulpbron.

Bevolking en taal

De bevolking van Zwitserland is 7.910.000 en bestaat uit etnische Duitsers, Frans, Italiaans en Reto-Romaans.Er zijn vier officiële talen: Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans. Het land is overwegend rooms-katholiek met protestanten een goede tweede.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Zürich (pop: 1.140.000), Bazel (164.488), Genève (192.385), Bern (346.000) en Lausanne (116.751) zijn de grootste steden van Zwitserland.

Zwitserse steden bieden top voorzieningen, waaronder comfortabele hotels, vijf sterren restaurants, wereldklasse winkelen, musea, muziek en kunst podia, en een bruisend nachtleven.

Uit de buurt van de steden Zwitserland biedt een natuurlijke wonderland, van de ongerepte Alpen om kristalheldere meren en rivieren. Een van de meest beroemde bestemmingen is het meer van Genève, die eigenlijk de naam Lac Leman. Dan na een dag wandelen of gewoon in de mooie uitzichten, ontspannen met de traditionele Zwitserse kaas of vlees fondue.

Ga buiten de gebaande paden met een uitstapje naar de HR Giger museum in Gruyère. Giger is de kunstenaar die verantwoordelijk is voor het creëren van het schepsel in de Alien films.

Klimaat

Weer afhankelijk van de hoogte, maar over het algemeen heeft Zwitserland een typisch Midden-Europees klimaat zodat de zomers zijn koel tot warm en meestal zonnig, maar doorspekt met periode regens. De winters zijn koud en de sneeuw of regen.

Economie

S witserland heeft een markteconomie met een lage werkloosheid, een geschoolde arbeidskrachten, en een BBP per hoofd van de bevolking behoort tot de hoogste in de wereld op $ 650.200.000.000.Belangrijkste industrieën omvatten financiële diensten en productie, dat is gespecialiseerd in high-technologie.

De uitvoer omvat: machines, chemicaliën, metalen, horloges, en landbouwproducten. Invoer onder voertuigen, metalen, landbouwproducten en textiel.

Vervoer

Er zijn verschillende grote luchthavens in Swizerland, waaronder Zürich Luchthaven, ook wel bekend als de luchthaven Kloten ; Geneva International Luchthaven, Euro-Luchthaven Bazel-Mulhouse, Bern-Belp Luchthaven, en Lugano Luchthaven, een van de snelst groeiende luchthavens in het land.

Zürich en Genève luchthavens eigen stations om bezoekers snel te vervoeren naar het centrum en alle andere grote Zwitserse steden. Plus het reizen per trein kunnen bezoekers genieten van het spectaculaire landschap.

Hoewel huurauto's zijn direct beschikbaar, worden treinen aanbevolen tijdens de winter of vochtig weer wanneer bergpassen onbegaanbaar of meer gevaarlijk voor auto's kan zijn. Het verkeer kan ook worden overbelast en parkeren moeilijk te vinden.

Binnen de steden, bijna allemaal hebben regelmatige bus-en taxi service.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen