autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Umeå Luchthaven

Startpagina > Zweden > Autohuur Umeå Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Umeå Luchthaven. Autohuur in Umeå Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Umeå Luchthaven

Autoverhuur Umeå Luchthaven
Autohuur Umeå Luchthaven

Als de zevende grootste luchthaven in het land, de luchthaven Umeå (IATA code UME)-diensten ongeveer 955.000 passagiers per jaar vanuit zijn enkele baan en terminal. De luchthaven is gunstig gelegen op slechts 3,4 mijl van het stadscentrum en biedt gemakkelijke toegang tot de passagiers. De Umeå Luchthaven biedt binnenlandse toegang tot veel van Zweden's grote steden.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een handvol van de commerciële luchtvaartmaatschappijen bieden lijndienst van de luchthaven van Umeå waaronder Direktflyg, Malmö Aviation, Norwegian Air Shuttle en Scandinavian Airlines. Bestemmingen zijn onder Luleå, Östersund, Gotenburg, Praag, Stockholm- Bromma / Arlanda en Kiruna.Seizoensgebonden dienst wordt verricht door Aegean Airlines en Norwegian Air Shuttle naar Chania, Alicante en Gran Canaria.

Luchthaven Faciliteiten

Draadloos Internet, autoverhuur, winkels, restaurants en bijstand van passagiers zijn slechts enkele van de aangeboden voorzieningen door Umeå Luchthaven. Geniet van een selectie van warme en koude maaltijden van de luchthaven restaurant of cafe, of pick-up een selectie van goederen en souvenirs bij de duty free shop. Grote autoverhuurbedrijven bieden een waaier van voertuigen zoals Sixt, Avis, Europcar en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen