autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Östersund Luchthaven

Startpagina > Zweden > Autohuur Östersund Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Östersund Luchthaven. Autohuur in Östersund Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Östersund Luchthaven

Autoverhuur Östersund Luchthaven
Autohuur Östersund Luchthaven

Voorheen bekend als de luchthaven van Östersund (IATA code OSD), de officiële naam is nu Åre Östersund Luchthaven en bedient bijna 377.000 passagiers per jaar. De luchthaven werd geopend in 1958 en is nu een internationale luchthaven met een terminal en twee landingsbanen. De belangrijkste bron van het passagiersvervoer komt van binnenlandse vluchten. De Östersund Luchthaven is een hub bestemming voor Nextjet.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Direktflyg, Malmö Aviation, Scandinavische en Nextjet zijn de vier luchtvaartmaatschappijen die lijndienst naar Umeå en Stockholm-Bromma/Arlanda.Seizoensgebonden charters zijn beschikbaar op een verscheidenheid van andere maatschappijen, met inbegrip Aegean Airlines, Flybe, Scandinavian Airlines, Atlantic Airways en Corendon Airlines bieden een selectie van routes in heel het jaar, inclusief Rhodes, Kopenhagen, Manchester, Gotenburg en Antalya.

Luchthaven Faciliteiten

Een terminal restaurant, autoverhuur, bagage hulp, gezinshulp, handicap hulp en reisinformatie is gunstig gelegen in de buurt van aankomst en vertrek gates. Het restaurant is open tijdens vertrek vluchten en biedt een assortiment van lichte snacks en drankjes. Openbaar vervoer is beschikbaar in aanvulling op autoverhuur door grote bedrijven zoals Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen