autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Luleå Luchthaven

Startpagina > Zweden > Autohuur Luleå Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Luleå Luchthaven. Autohuur in Luleå Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Luleå Luchthaven

Autoverhuur Luleå Luchthaven
Autohuur Luleå Luchthaven

De Luchthaven Luleå (IATA code LLA) is gelegen nabij Kallax en wordt beschouwd als de zesde grootste luchthaven in Zweden volgens passagiersvervoer.De luchthaven, die bijna een miljoen passagiers per jaar ziet, is ook de grootste luchthaven in de noordelijke regio van het land. De Luleå Luchthaven is begonnen als een militaire luchthaven in 1941 en werd een civiele installatie in 1944. Vandaag, passagiers via de enkelvoudige terminal en over de langste landingsbaan in Zweden!

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Enkele luchtvaartmaatschappijen bieden lijndienst naar bestemmingen aan de Luleå Luchthaven. Avies, Direktflyg, Norwegian Air Shuttle en Scandinavian Airlines bieden naar bestemmingen zoals Pajala selecteren, Sundsvall, Stockholm en Kiruna.Charter vluchten naar internationale bestemmingen, zoals Phuket, Gran Canaria en Rodos worden geleverd op dragers zoals Aegean Airlines, Novair, Thomson Airways en Freebird Airlines.

Luchthaven Faciliteiten

Passagiers op de Luleå Luchthaven hebben een paar voorzieningen uit te kiezen, waaronder handicap hulp, gezinshulp, autoverhuur, winkels en restaurants. Eten en drinken worden verstrekt via Cafe Biggles en Mat & Fika, terwijl een assortiment van goederen worden verkocht op het belastingvrije centrum binnen de terminal. Op zoek naar een auto huren? De Luleå Luchthaven biedt een verscheidenheid aan keuzes door grote providers zoals Hertz, Mabi, Avis en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen