autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Arvidsjaur Luchthaven

Startpagina > Zweden > Autohuur Arvidsjaur Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Arvidsjaur Luchthaven. Autohuur in Arvidsjaur Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Arvidsjaur Luchthaven

Autoverhuur Arvidsjaur Luchthaven
Autohuur Arvidsjaur Luchthaven

De kleine Arvidsjaur Luchthaven (IATA code AJR) is gelegen op korte rijafstand van het stadje Arvidsjaur en beschikt over een van de langere start-en landingsbanen in het noordelijke gedeelte van het land. Elk jaar bijna 42.000 passagiers via de terminal en enkele baan. De positie en de lengte van de baan is geschikt voor internationale gecharterde jets, waardoor het een ideale locatie voor auto zendingen naar testen uitvoeren in de buurt van de stad.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Beperkte dienstverlening wordt verstrekt uit Arvidsjaur Luchthaven. Nextjet biedt lijndienst naar Lycksele en Stockholm, terwijl Air Zweden en Flycar bieden seizoensgebonden vluchten naar Londen, Stuttgart, Hannover, M√ľnchen, Kopenhagen en Hahn.Gedurende de winter, speciale charters uit Duitsland worden verhoogd als de nabijheid van Duitse autofabrikanten is handig en biedt gemakkelijke toegang tot de Arvidsjaur Luchthaven voor wintertests.

Luchthaven Faciliteiten

Selecteer voorzieningen worden aangeboden via de Arvidsjaur Luchthaven inclusief handicap hulp, parking, restaurant en autoverhuur. Het restaurant in de terminal biedt een a la carte menu en catering. Openbaar vervoer opties worden geboden in plaats van auto huurt of een auto huren.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen