autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Dubai Luchthaven

Startpagina > Dubai > Autohuur Dubai Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Dubai Luchthaven. Autohuur in Dubai Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Dubai Luchthaven

Autoverhuur Dubai Luchthaven
Autohuur Dubai Luchthaven

Dubai International Luchthaven (IATA Code: DXB) is gelegen op de bovenste noordoostelijke gedeelte van het land en dient de stad Dubai. Het vliegveld verwerkt zo'n 58 miljoen passagiers per jaar op zijn twee start-en landingsbanen. De drie terminals en talrijke concoursen hebben toenemend aantal passagiers afgehandeld in de afgelopen jaren en dient als een grote luchtvaartmaatschappij hub voor het Midden-Oosten. De luchthaven is nu geclassificeerd als een van de tien drukste ter wereld.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Dubai International Luchthaven biedt diensten door tal van nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen die Aeroflot, African Express Airways, Air Blue, Air China, Alexandria Airlines, Air India, British Airways, Cathay Pacific, Egypt Air en Emirates bevatten. Enkele van de meest populaire internationale vluchten van Dubai Luchthaven zijn onder degenen die op weg naar Damascus, Bangkok, Cairo, Amsterdam, Frankfurt, Hongkong, Istanbul, Warschau, en tal van West-Europese en de Verenigde Staten bestemmingen.Topbestemmingen van Dubai International Luchthaven omvatten Doha, Bahrein, Teheran, Mumbai, en Muscat.

Luchthaven Faciliteiten

Voorzieningen die door de internationale luchthaven van Dubai en de talrijke terminals en pieren zijn groot en bevatten tal van restaurants, cafes en coffeeshops. Geniet van de Franse keuken in Le Matin Francais of Libanees eten in Bistro.Tientallen opties voor eten en drinken, variƫrend van fastfood tot lekker eten en cultuur specifieke opties zijn te vinden in elke terminal. Gift en winkels omvatten belastingvrij winkelen. Winkelen bij de luchthaven biedt een aantal opties of de passagiers zijn op zoek naar speelgoed, boeken, kleding, muziek of cadeaus. Tabak en drank is beschikbaar op de luchthaven. Vijftien autoverhuurbedrijven zijn gebaseerd op de luchthaven en zijn toegankelijk via alle terminals.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen