autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Liverpool Luchthaven

Startpagina > Verenigd Koninkrijk > Autohuur Liverpool Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Liverpool Luchthaven. Autohuur in Liverpool Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Liverpool Luchthaven

Autoverhuur Liverpool Luchthaven
Autohuur Liverpool Luchthaven

Officieel bekend als de Liverpool John Lennon Luchthaven, de luchthaven van Liverpool (IATA code LPL) is vernoemd naar de legendarische muzikant en voormalige bewoner, John Lennon van The Beatles. De Liverpool Luchthaven biedt internationale en binnenlandse dienst aan een aantal bestemmingen in de hele Verenigd Koninkrijk en Europa.Jaarlijks verwerkt de luchthaven ongeveer vier miljoen passagiers per jaar en de toename van het verkeer is het een van de snelst groeiende luchthavens in Europa. De Liverpool Luchthaven beschikt over een start-en landingsbaan en de passagiersterminal - hoewel zijn plannen om de terminal te renoveren en uitbreiden van de faciliteiten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Wizz Air, EasyJet, Flybe, Ryanair en Norwegian Air Shuttle bieden service aan de Liverpool Luchthaven. De populairste bestemmingen vanaf de luchthaven zijn onder meer Belfast, Dublin, Amsterdam, Barcelona en Alicante.Naast de commerciƫle vervoerders, de luchthaven heeft een aantal vliegclubs waaronder de Liverpool Flying Club.

Luchthaven Faciliteiten

Vele voorzieningen worden door de Liverpool Luchthaven inclusief handicap bijstand, gebedsruimte, luchthavenrondleidingen, executive lounges, autoverhuur, winkels en restaurants aan de reizigers. Versnaperingen worden verstrekt via cafes en restaurants zoals Frankie & Benny's, Burger King en Caffe Ritazza. Autoverhuur worden verzorgd binnen de parkeergarage via Europcar, Hertz, Avis, Enterprise, Alamo en Budget.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen