autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Inverness Luchthaven

Startpagina > Verenigd Koninkrijk > Autohuur Inverness Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Inverness Luchthaven. Autohuur in Inverness Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Inverness Luchthaven

Autoverhuur Inverness Luchthaven
Autohuur Inverness Luchthaven

Gelegen in Highland, Schotland, de Inverness Luchthaven (IATA-code INV) fungeert als een toegangspoort tot het noorden van Schotland en biedt verschillende vluchten in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Jaarlijks, de luchthaven van Inverness behandelt bijna 581.000 passagiers die de enkele passagiersterminal en twee start-en landingsbanen te gebruiken. Een opmerkelijke bezienswaardigheid op de luchthaven is de Highland Aviation Museum, dat is gelegen naast de luchthaven en open voor het publiek.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

EasyJet, Helvetic Airways en Flybe opereren vanuit de luchthaven van Inverness met service aan het Verenigd Koninkrijk en Europa.De drukste routes op de luchthaven van Inverness omvatten Londen, Bristol, Manchester, Stornoway, Birmingham en Amsterdam.Naast de commerciƫle vervoerders te selecteren, de luchthaven ondergebracht ook vliegtuigen voor algemene luchtvaart.

Luchthaven Faciliteiten

Hulp passagier, autoverhuur, snack kiosk en belastingvrije winkels zijn gunstig mits binnen de terminal. De Highland Lounge biedt een ontspannen omgeving met een assortiment van drankjes, evenals de Airside Cafe en Bar.Passagiers nodig een huurauto kunt kiezen uit grote bedrijven zoals Europcar en Avis.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen