autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Guernesey Luchthaven

Startpagina > Verenigd Koninkrijk > Autohuur Guernesey Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Guernesey Luchthaven. Autohuur in Guernesey Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Guernesey Luchthaven

Autoverhuur Guernesey Luchthaven
Autohuur Guernesey Luchthaven

De Guernsey Luchthaven is de enige luchthaven die op het eiland Guernsey en biedt service aan bijna 933.000 passagiers per jaar. De luchthaven beschikt over een terminal en landingsbaan - een recente renovatie van de passagiersterminal uitgebreid en gemoderniseerd de ruimte. Naast het leveren van een verscheidenheid van dragers voor het gebruik van passagiers is de Aurigny Air Services beschikken over het hoofdkantoor op het terrein.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Diverse luchtvaartmaatschappijen van Guernsey Luchthaven waaronder Flybe, CityJet, Blue Islands, Air Berlin en Aurigny Air Services. Bestemmingen die door deze dragers omvatten Amsterdam, Birmingham, Southampton, Frankfurt en Londen een paar te noemen.Cargo diensten (alleen post en e-mail) worden aangeboden via Aurigny Air Services en Atlantic Airlines. Vliegtuigen voor algemene luchtvaart maakt ook gebruik van de luchthaven van Guernsey.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Guernsey biedt beperkte faciliteiten, zoals conferentiezaal, autoverhuur, belastingvrije winkels en bijstand van passagiers. Voedsel en dranken kunnen worden gekocht bij Cafe Ritazza en de Food Village! Passagiers geïnteresseerd zijn in een huurauto hebben opties tussen Avis, Value Rent a Car, National en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen