autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Edinburgh Luchthaven

Startpagina > Verenigd Koninkrijk > Autohuur Edinburgh Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Edinburgh Luchthaven. Autohuur in Edinburgh Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Edinburgh Luchthaven

Autoverhuur Edinburgh Luchthaven
Autohuur Edinburgh Luchthaven

Gunstig gelegen in Edinburgh, de Edinburgh Luchthaven (IATA-code EDI) behandelt meer dan negen miljoen passagiers en is daarmee de drukste luchthaven in Schotland en de zesde drukste in het Verenigd Koninkrijk.Twee startbanen en een enkele passagiersterminal bevinden zich op het terrein en bieden een assortiment voorzieningen. Momenteel zijn er plannen aan de gang om de terminal uit te breiden om de toegang tot het Edinburgh Luchthaven Tram omvatten.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een verscheidenheid aan luchtvaartmaatschappijen opereert vanuit het vliegveld van Edinburgh naar passagiers binnenlandse en internationale service. Dragers omvatten Aer Lingus Regional, BMI Airways, British Airways, Flybe, Easyjet, Ryanair, Vueling, Virgin Atlantic en Thomson Airways. De drukste routes vanuit Edinburgh Luchthaven omvatten Amsterdam, Dublin, Parijs, Frankfurt, Genève en Newark.Cargo-diensten worden geleverd via TNT Airways, DHL, Loganair, Jet2.com en Titan Airways.

Luchthaven Faciliteiten

Edinburgh Luchthaven biedt tal van faciliteiten en diensten voor passagiers met inbegrip van familie voorzieningen, hulp met de bagage, autoverhuur, een wisselkantoor, restaurants, lounges en vergaderruimtes, aanbidding kamers, zakelijke dienstverlening en handicap hulp. Caffe Nero, Fringe Bar & Eating Place en de Gathering Deli Cafe alles bieden een assortiment van drankjes. Winkels in de terminal omvatten Accessorize, Boots en Dixons Travel. Grote autoverhuurbedrijven omvatten Avis, Alamo, Europcar, National, Hertz, Budget, Sixt en Enterprise.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen