autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Bournemouth Luchthaven

Startpagina > Verenigd Koninkrijk > Autohuur Bournemouth Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Bournemouth Luchthaven. Autohuur in Bournemouth Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Bournemouth Luchthaven

Autoverhuur Bournemouth Luchthaven
Autohuur Bournemouth Luchthaven

Voorheen bekend als de Hurn Luchthaven heeft de luchthaven van Bournemouth (IATA code BOH) het verstrekken van commerciƫle dienst sinds 1950 en vandaag de processen bijna 610.000 passagiers. In 2008 had de luchthaven het onderscheid van wordt genoemd het Verenigd Koninkrijk beste luchthaven door de Daily Telegraph.Er is een enkele passagiersterminal en landingsbaan op de luchthaven van Bournemouth.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Drie luchtvaartmaatschappijen bieden lijndienst luchthaven van Bournemouth, waaronder Thomson Airways, Aer Lingus Regional en Ryanair naar bestemmingen zoals Dublin, Lanzarote, Paphos, Las Palmas de Gran Canaria en Gerona.Seizoensgebonden vluchten zijn beschikbaar naar bestemmingen te selecteren via EasyJet, Ryanair en Thomson Airways.

Luchthaven Faciliteiten

Bij Bournemouth Luchthaven, een scala aan voorzieningen en faciliteiten zijn aanwezig voor de passagiers. Autoverhuur, gratis Wifi, aanbidding kamers, winkels, restaurants en handicap hulp bevinden zich binnen de passagiersterminal. Belastingvrije winkels bieden een selectie van souvenirs, terwijl restaurants zoals The Olive Tree en Estpresso bevinden zich voor en achter de veiligheidscontrole. Grote autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Bournemouth onder andere National Alamo, Europcar en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen