autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Birmingham Luchthaven

Startpagina > Verenigd Koninkrijk > Autohuur Birmingham Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Birmingham Luchthaven. Autohuur in Birmingham Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Birmingham Luchthaven

Autoverhuur Birmingham Luchthaven
Autohuur Birmingham Luchthaven

Voorheen bekend als de Birmingham International Luchthaven, de luchthaven van Birmingham (IATA code BRU) biedt binnenlandse en internationale vluchten naar diverse bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. De luchthaven dient als een hub bestemming voor Thomson Airways, Monarch, Ryanair, Flybe en Thomas Cook Airlines. Birmingham Luchthaven ziet gemiddeld negen miljoen passagiers per jaar, waardoor het een van de drukste faciliteiten in de Verenigd Koninkrijk.De luchthaven beschikt over een start-en landingsbaan en uitgestrekte belangrijkste terminal.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Veel luchtvaartmaatschappijen opereren vanuit de luchthaven van Birmingham om reizigers te voorzien van een selectie van de binnenlandse en internationale routes. Afgezien van de luchtvaartmaatschappijen die de faciliteiten als een hub, vervoerders de dienstverlening van Birmingham Luchthaven heeft Eastern Airways, Lufthansa, Air France, Brussels Airlines en Aer Lingus. De meest populaire routes dienstverlening aan Birmingham Luchthaven zijn Dublin, Dubai, Amsterdam, Parijs, Tenerife Zuid en Alicante.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Birmingham beschikt over een onlangs gerenoveerde terminal met vele voorzieningen en diensten. Lounges, winkels en restaurants bieden vermaak voor passagiers te wachten om vluchten aan boord - winkels zoals JD Sport of Dixons Reizen en cafe Wetherspoon bevinden zich allemaal binnen de terminal. Passagiers die een auto huren in geluk - een verscheidenheid van autoverhuur bedrijven bieden service van de luchthaven, inclusief Enterprise, Avis, Budget, Sixt, National, Hertz en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen