autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Belfast Luchthaven

Startpagina > Verenigd Koninkrijk > Autohuur Belfast Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Belfast Luchthaven. Autohuur in Belfast Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Belfast Luchthaven

Autoverhuur Belfast Luchthaven
Autohuur Belfast Luchthaven
Een grote luchthaven in Noord-Ierland, de luchthaven van Belfast International (IATA code BFS) wordt vaak aangeduid als de Aldergrove Luchthaven vanwege de nabijheid van het dorp met dezelfde naam. Vóór 2008, de luchthaven van Belfast International deelde ook haar faciliteiten met de Royal Air Force totdat het werd uitsluitend een burgerluchthaven. De luchthaven is geschikt voor bijna 4,3 miljoen passagiers per jaar, waardoor het de tweede zakelijke luchthaven in Ierland na de luchthaven van Dublin.Een enkele passagiersterminal en twee landingsbanen bevinden zich op het terrein vliegveld.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Diverse luchtvaartmaatschappijen van Belfast International Luchthaven, waaronder Thomas Cook Airlines, United Airlines, Jet2.com en EasyJet met lijndienst naar Amsterdam, Alicante, Lanzarote en Newark.Seizoensgebonden vluchten naar verschillende steden worden aangeboden via SATA International, Nouvelair, Aegean Airlines en BH Air een paar te noemen. De meest populaire internationale routes vanuit Belfast International Luchthaven omvatten Malaga, Faro, Alicante, Palma de Mallorca en Amsterdam.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Belfast International biedt passagiers met een assortiment van faciliteiten en diensten, zoals autoverhuur, handicap hulp, toeristische informatie, cafes en belastingvrije winkels. Restaurants zoals Burger King, Caffe Ritazza en The Lagan Bar bieden een verscheidenheid aan warme en koude maaltijden. Autoverhuurbedrijven opereren vanuit de luchthaven van Belfast International onder andere National, Budget, Enterprise, Hertz en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen