autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Venezuela

Startpagina > Venezuela

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Venezuela. Autohuur in Venezuela omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Caracas Luchthaven

Maracaibo Luchthaven

Maturin Luchthaven

Gids Venezuela

Autoverhuur Venezuela
Autohuur Venezuela

Introductie

Venezuela is een gelegen langs de noordelijke kust van Zuid-Amerika. Het wordt begrensd door het Andes gebergte in het westen, het regenwoud in het Amazonegebied naar het zuiden, de Caribische Zee in het noorden, en een rivierdelta bekend als de Orinoco naar het oosten.Het land deelt zijn grenzen met Columbia, Brazilië en Guyana.Bijna het dubbele van de grootte van Californië, Venezuela omvat meer dan 900.000 km ².

Caracas, de hoofdstad van Venezuela, is de thuisbasis van meer dan 3 miljoen inwoners.Het land en de steden is de thuisbasis van niet alleen een groeiend aantal Zuid-Amerikaanse immigranten, maar die migreren uit Zuid-Europa als gevolg van de groei in het onderwijs en de gezondheidszorg. Venezuela is samengesteld uit 23 staten en wordt beschouwd als een van de meest verstedelijkte in Zuid-Amerika.

Bevolking en Taal

Venezuela heeft een bevolking van bijna 29 miljoen, een bevolking van gemengde etnische afkomst. De belangrijkste taal in Venezuela gesproken is Spaans. De meerderheid van de etnische groepen in het land worden geclassificeerd als Mestizo / multiraciale of Europees. Grote clusters van Italianen, Portugezen, Duitsers, Arabische en Afrikaanse immigranten zijn ook te vinden door het hele land.

Het land de grootste steden zijn onder Caracas, Maracaibo, Valencia, Barquisimeto, en Maracay.Het merendeel van de bevolking van Venezuela woont in verstedelijkte gebieden.

Geografie van Venezuela is een van de mooiste in Zuid-Amerika, met de majestueuze Andes gebergte in het westen en de Guyana Highlands naar het zuidoosten.Natuurlijk, de zuidelijke oever van het Caribisch gebied en de bijna 3000 kilometer lange kustlijn bieden een breed scala van attracties voor de lokale bevolking als internationale reizigers.

Religie

De belangrijkste godsdienst beoefend in Venezuela is Christelijk, van de katholieke denominatie. Ongeveer 95% van de Venezolanen classificeren zichzelf als rooms-katholiek, terwijl de resterende 4% classificeren zichzelf als protestant of 'andere'.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Als hoofdstad, Caracas is een van de meest bezochte steden in het land.Populaire hoogtepunten voor bezoekers in het land ook de prachtige Caribische kust, het Andesgebergte (Venezuela hoogste punt, Pico Bolivar, stijgt boven 16.000 voet). De noordelijke regio van het Amazonegebied is de thuisbasis van de hoogste waterval ter wereld, Angel Falls. Andere populaire sites, bezienswaardigheden en locaties in Venezuela onder andere prachtige Margarita Island, het Canaima National Park en de grotten gevonden in Cueva del Guacharo.De koloniale plaats van Coro, gelegen aan de Caribische kust, is aangewezen als World Heritage Site. Bezoekers van Venezuela genieten van een verscheidenheid van indoor en outdoor activiteiten, van diepzeevissen in het Caribisch gebied om trekking berghellingen, waaronder Mount Roraima. Meer stedelijke activiteiten omvatten musea, architectonische structuren, en culturele bezienswaardigheden.

Klimaat

Klimaat van Venezuela is tropisch, dus de meeste van het jaar, het is warm en vochtig. De temperaturen zijn meer gematigd in hooglanden van het land. Temperaturen in Venezuela variëren van koeler en gematigd in de hoger gelegen gebieden tot een gemiddelde van ongeveer 95 ° F (35 ° C) langs de lage hoogte vlaktes.Jaargemiddelde temperaturen in de bergen gemiddeld 46 ° F of 8 ° C. Vanwege zijn brede waaier in de geografie, Venezuela heeft vier temperatuur klimaten, tropisch, gematigd met droge winters, droge, en polaire.

Economie

Venezolaanse economie leunt zwaar op haar import en export. Haar belangrijkste grondstoffen en de export omvatten, maar zijn niet beperkt tot landbouwproducten, olie, mineralen en chemicaliën. Invoer onder machines en apparatuur, bouwmaterialen, geneesmiddelen, medische apparatuur, en landbouwproducten. Venezuela is al lange tijd een van de grootste exporteurs van olie, maar biedt ook enorme hoeveelheden cacao en koffie. Valuta in Venezuela is de Bolivar fuerte.Venezuela bruto binnenlands product is 408.000.000.000 $ per jaar aan koopkracht, ranking 34e in de wereld.

Vervoer

Verplaatsingen Venezuela is eenvoudig, met ongeveer 444 luchthavens vanaf 2013. Grote luchthavens zijn de Thomas de Heres Luchthaven in de staat Bolivar, de internationale luchthaven van Metropolitano en Caracas Simon Bolivar Luchthaven in Caracas, hoewel Barquisimeto Jacinto en Lara internationale luchthavens serveert een regio van West-Centraal Venezuela. Meer dan 800 kilometer aan spoorwegen en ongeveer 100.000 kilometer wegen zorgen voor een gemakkelijke toegang tot bestemmingen in het hele land. Haar grote havensteden zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de import en export van goederen.

Openbaar vervoer en reizen per trein zijn ook populair in Venezuela. In stedelijke gebieden, bewoners en bezoekers krijgen een breed scala van taxidiensten, busroutes en autoverhuurbedrijven. Autoverhuur worden aanbevolen voor de eerste keer bezoekers van het gebied, omdat het stelt individuen om te verkennen en te reizen in hun eigen vrije tijd.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen