autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Istanbul Luchthaven

Startpagina > Turkije > Autohuur Istanbul Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Istanbul Luchthaven. Autohuur in Istanbul Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Istanbul Luchthaven

Autoverhuur Istanbul Luchthaven
Autohuur Istanbul Luchthaven

De luchthaven van Istanbul Atatürk (IATA code IST) is de belangrijkste luchthaven van Istanbul en biedt binnenlandse en internationale service. De luchthaven, die bijna 45 miljoen passagiers per jaar verwerkt, is de grootste luchthaven van het land en is de ontvanger van talloze prijzen, zoals de luchthaven van het Jaar door de Air Transport News geweest. De luchthaven van Istanbul Atatürk bevat vier terminals voor binnenlandse, internationale, algemene luchtvaart en vracht-diensten tegemoet te komen. Drie landingsbanen bevinden zich op de luchthaven, met extra start-en landingsbaan bouw gepland.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Als belangrijke internationale luchthaven, de luchthaven van Istanbul Atatürk biedt passagiers met talloze nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven fungeert als een hub voor Turkish Airlines, Onur Air, Atlasjet en Freebird, het aanbieden van routes naar bestemmingen zoals Istanbul, Dubai, Parijs, Praag, Luxemburg, Jeddah, Kabul en ontelbare intercontinentale steden.Extra luchtvaartmaatschappijen opereren vanuit de luchthaven zijn onder meer Iran Air, Lufthansa, Air Canada, Singapore Airlines en Royal Jordanian.De meest populaire routes onderhouden via de luchthaven van Istanbul Atatürk omvatten Frankfurt, Amsterdam, Londen, Rome, New York en Dubai.

Luchthaven Faciliteiten

State of the art faciliteiten en diensten zijn opgenomen in de luchthaven van Istanbul Atatürk. Autoverhuur, Wifi, cadeauwinkels, bagage bijstand, conferentiezalen, medische diensten, moskeeën en toeristische informatie bevinden zich allemaal binnen de terminals. Restaurants, zoals Kantin of Starbucks, zijn gelegen nabij het vertrek en de aankomst hallen. Passagiers geïnteresseerd in huren van een auto zal de uitgebreide selectie met Thrifty, Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Alamo, Dollar en Europark waarderen, om een paar te noemen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen