autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Tunis Luchthaven

Startpagina > Tunesië > Autohuur Tunis Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Tunis Luchthaven. Autohuur in Tunis Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Tunis Luchthaven

Autoverhuur Tunis Luchthaven
Autohuur Tunis Luchthaven

Officieel bekend als de Tunis-Carthage Luchthaven, het vliegveld van Tunis (IATA code TUN) biedt internationale dienst voor de stad. De naam van de luchthaven komt voort uit de nabijheid van de historische stad, Carthago, dat is gunstig gelegen in het oosten. Vier luchtvaartmaatschappijen gebruiken Tunis Luchthaven als hub bestemming inclusief Tunisavia, Nouvelair Tunesië, Tunisair en Tunisair Express. Jaarlijks bijna vier miljoen passagiers via de twee startbanen en passagiersterminal gelegen op het terrein.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een handvol van luchtvaartmaatschappijen uit de luchthaven van Tunis in aanvulling op de hub carriers. Royal Air Maroc, Syphax Airlines, Turkish Airlines, Air France, British Airways en EgyptAir zijn slechts een selectie van de commerciële vervoerders die via de luchthaven van Tunis. Bestemmingen met deze maatschappijen omvatten Cairo, Londen, Dubai, Istanbul, Madrid en Amsterdam.

Luchthaven Faciliteiten

Voorzieningen en diensten die via de luchthaven van Tunis omvatten postkantoor, autoverhuur, bank-machines, een wisselkantoor, snackbars en belastingvrije winkels. Geniet van een heerlijk assortiment van regionale gerechten van de cafes in de buurt van de douane, of pick-up geschenken van de belastingvrije winkels voor vertrek. Passagiers geïnteresseerd zijn in een huurauto een paar keuzes - Hertz, Budget, Sixt en Avis.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen