autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Tunesië

Startpagina > Tunesië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Tunesië. Autohuur in Tunesië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Melita Luchthaven

Monastir Luchthaven

Tunis Luchthaven

Gids Tunesië

Autoverhuur Tunesië
Autohuur Tunesië

Introductie

Tunesië, het kleinste land in Noord-Afrika, wordt begrensd door Libië aan het zuidoosten, Algerije in het westen, en de Middellandse Zee in het oosten en noorden.Tunesië heeft een totale oppervlakte van 63.170 vierkante mijlen (163.610 km ²). Het zuidelijke deel van het land ligt in de Sahara woestijn. In de jaren 1880, Tunesië werd een Frans protectoraat. Het werd een onafhankelijke staat in 1956. In januari 2011, rellen over hoge werkloosheid, armoede en corruptie culmineerde in een omverwerping van de regering. Terwijl de politieke onrust aanzienlijk heeft beïnvloed het land in het verleden, omdat de nieuwe regering aan de macht kwam het land lijkt stabiliteit te hebben bereikt.

Bevolking en taal

Tunesië geschatte bevolking is 10,7 miljoen. Naar schatting 98% van de Tunesiërs zijn van Arabische en Berberse afkomst, hoewel de meeste zich als Arabieren. In de 19e en begin 20e eeuw, Tunesië was de thuisbasis van grote populaties van de Franse, Italiaanse en Joodse inwoners, hoewel bijna alle links na Tunesië onafhankelijk werd na de Tweede Wereldoorlog. De islam is de officiële staatsgodsdienst, en naar schatting 98% van de bevolking is moslim, terwijl ongeveer 1% is christen.De officiële taal is Arabisch. Frans wordt ook veel gesproken hier, als gevolg van de geschiedenis van het land als het Franse grondgebied.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Tunis, de hoofdstad en grootste stad, heeft ongeveer 1.000.000 inwoners.De volgende grootste zijn Sfax (905.000) en Nabeul (734.000). Tunis ligt in het noorden van Tunesië, een bergachtig gebied dat biedt ook een aantal zeer populaire mediterrane badplaatsen. Sfax, een historische stad, ligt in Centraal-Tunesië, waar ook zeer mooie stranden. Het eiland Djerba heeft 39 synagogen; haar Joodse geschiedenis gaat terug 2500 jaar, waardoor het een belangrijk bedevaartsoord. In het zuiden ligt de Sahara Tunesië, met een prachtig woestijnlandschap. Verschillende steden in deze regio, met inbegrip van Matmata en Tozeur, werden gebruikt voor het filmen van Star Wars scenes.

Klimaat

Klimaat van Tunesië is gematigd in de noordelijke bergen, milde, regenachtige winters. De zomers zijn heet en droog in het hele land, met warmere temperaturen de zuidelijker u reist. Het zuidelijke gedeelte van Tunesië is een woestijn, en heeft de neiging erg warm en zonnig zijn.

Economie

De economie van Tunesië is in het proces van liberalisering en privatisering. De huidige BBP wordt geschat op $ 46400000000 USD, waardoor Tunesië een van de hoogste per capita BBP in Afrika en het Midden-Oosten. Dit exportgerichte economie heeft begin export ter waarde van $ 17600000000 USD. Grote industrieën omvatten de productie van kleding, schoeisel, auto-onderdelen en elektrische machines, olijven, olie, mijnbouw (met name ijzererts en fosfaten), en het toerisme. De munteenheid is de Tunesische dinar (TND).

Vervoer

De grootste luchthavens zijn Tunis Carthage International Luchthaven, de internationale luchthaven van Djerba-Zarzis, en de onlangs geopende Enfidha - International Luchthaven Hammamet, die allemaal bieden internationale vluchten.Er zijn moderne, comfortabele treinen tussen de steden van Carthago, Marsa, Tunis, Sousse, Sfax en Monastir. Het wegennet is uitgebreid; drie snelwegen bekend als A1, A2, A3 en steek het land. De kwaliteit van de lokale wegen kan een beetje slordig te zijn in gebieden buiten de grote steden, en Tunesiërs neiging om onvoorspelbaar en agressief chauffeurs. Auto's zijn de beste manier om te reizen in het hele land, overwegen een beroep op bussen of het inhuren van een chauffeur als je niet bekend met het rijden in ontwikkelingslanden.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen