autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Tsjechië

Startpagina > Tsjechië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Tsjechië. Autohuur in Tsjechië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Brno Luchthaven

Ostrava Luchthaven

Praag Ruzyne Luchthaven

Karlovy Vary Luchthaven

Gids Tsjechië

Autoverhuur Tsjechië
Autohuur Tsjechië

Introductie

De Tsjechische Republiek, voorheen bekend als Tsjecho-Slowakije, is een land gelegen in Centraal-Europa, met een oude en interessante geschiedenis. Tsjecho-Slowakije is ontstaan ​​uit de Tsjechische en Slowaakse volk de samenvoeging van groepen in het voormalige Oostenrijk Hongaarse Rijk, het samenvoegen te vormen wat werd Tsjecho-Slowakije na de Eerste Wereldoorlog. Echter, Tsjecho-Slowakije is het meest bekend om haar hoofdstad Praag, en zijn charme, schoonheid, en de geschiedenis heeft reizigers generaties geboeid.
De Tsjechische Republiek van vandaag is omgeven door Duitsland en Polen in het noorden en oosten, en Slowakije en Oostenrijk naar het zuiden.Het land is volledig ingesloten, maar het land heeft overvloedige meren, rivieren en zijrivieren.

Bevolking en Taal

De Tsjechische Republiek is de thuisbasis van bijna 10 miljoen mensen, met de belangrijkste taal gesproken wordt Tsjechisch. Etnische groepen in de Tsjechische Republiek ook Moravische, Slowaaks, en een zeer klein percentage van immigranten uit andere landen. Net als veel andere Oost-Europese landen, de Tsjechische volk zich rond de grote steden, met bijna 75% van de bevolking woont in stedelijke gebieden.

Religie

De belangrijkste religie beoefend in de Tsjechische Republiek is rooms-katholiek, en kleine aantallen van andere christelijke denominaties, maar bijna 60% van de inwoners in de Tsjechische Republiek zijn niet aangesloten op een specifieke religie.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Praag is de hoofdstad van de Tsjechische Republiek, bevolkt door ruim een ​​miljoen mensen. Het hotel ligt net ten noorden van de Bohemen bergketen, is de stad bekend om haar prachtige architectuur, heerlijk eten en visuele sites. Andere vaak bezochte steden in Tsjechoslowakije onder Pilsen, Brno, en Ostrava onder anderen.Toen in de Tsjechische Republiek, zorg ervoor om te bezoeken:

  • Vranov kasteel
  • UNESCO World Heritage site van Cesky Krumlov, van de middeleeuwen
  • Check out de warme minerale bronnen van Karlovy Vary
  • Bezoek de kathedraal van S. Barbara in Kutna Hora
  • Bezoek het kasteel en de oude stad in Praag

Klimaat

Het klimaat in de Tsjechische Republiek is mild en koel in de zomer, maar kan extreem koud, vochtig en bewolkt zijn tijdens de wintermaanden. De noordelijke regio van Tsjechië, Bohemen, bestaat uit plateaus en glooiende vlaktes omringd door lage bergen, terwijl Moravië, in het zuidoostelijke deel van het land, is zeer heuvelachtig.

Economie

De belangrijkste munteenheid van Tsjechië is de Tsjechische kroon.Tsjechië ligt op een van de meest stabiele markten in de Europese Unie vandaag. Het BBP koopkracht van de Tsjechische Republiek is ongeveer 285 miljard US dollar, een sterke afhankelijkheid van de dienstensector voor de beroepsbevolking. Belangrijke industrieën omvatten machines en uitrusting, glas, wapens, en motorvoertuigen, terwijl de landbouw is gebaseerd op gewassen zoals aardappelen en tarwe, maar ook vee en pluimvee. Tsjechië exporteert ongeveer US $ 138.000.000.000 per jaar, voornamelijk in grondstoffen, transportmiddelen en machines. Het land importeert ongeveer US $ 133.000.000.000 per jaar, voornamelijk in grondstoffen en brandstoffen, chemicaliën en machines en transportmiddelen.

Vervoer

Zoals de Tsjechische Republiek is een prachtig land, is autohuur aanbevolen voor toeristen die zich willen verdiepen in de cultuur, natuur en wegen van het land. De Tsjechische Republiek heeft ook overvloedig vliegreizen mogelijkheden, en bijna 10.000 kilometer aan spoorwegen. De grotere vliegvelden in Tsjechië en omvatten maar zijn niet beperkt tot de Václav Havel Luchthaven in Praag, de Brno Luchthaven in Brno, de luchthaven van Pardubice in Pardubice, en de luchthaven van Karlovy Vary in Karlovy Vary.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen