autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Thailand

Startpagina > Thailand

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Thailand. Autohuur in Thailand omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Bangkok Luchthaven

from 10,-

per day

 

Phuket Luchthaven

from 10,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Bangkok Suvarnabhumi Luchthaven
Chiang Mai Luchthaven
Chiang Rai Luchthaven
Don Mueang Luchthaven
Hua Hin Luchthaven

Khon Khaen Luchthaven
Koh Samui Luchthaven
Korat Luchthaven
Krabi Luchthaven
Phitsanoulok Luchthaven

Phuket Luchthaven
Surat Thani Luchthaven
Udon Ratchathani Luchthaven
Udon Thani Luchthaven

Gids Thailand

Autoverhuur Thailand
Autohuur Thailand

Introductie

Thailand is een land in Zuidoost-Azië grenst aan Birma (Myanmar) naar het noordwesten, Laos in het noordoosten, Cambodja naar het zuidoosten, en Maleisië naar het zuiden.De Golf van Thailand en de Andaman Zee liggen op het zuiden en westen. De totale oppervlakte is 198.120 vierkante mijlen (513.120 km ²). Voorheen bekend als Siam, Thailand is het enige Zuidoost-Aziatische land nooit te zijn geregeerd door een Europese macht. Bekend om zijn tropische klimaat, fascinerende cultuur en prachtige stranden, Thailand is een magneet voor internationale reizigers.

Bevolking en taal

Naar schatting 67 miljoen mensen wonen in Thailand.De overgrote meerderheid zijn Thai of Thai-Chinese. Meer dan 94% zijn Theravada boeddhistische, met kleinere aantallen Muslin (4%) en Christian (1%) bewoners. De officiële taal is het Thai, met veel verschillende dialecten door het hele land gesproken. Dialecten van Laos, Maleisië en China, evenals talrijke inheemse talen, worden hier ook gesproken. Terwijl veel studenten lessen Engels, weinigen zijn vloeiend, met uitzondering van die in de hogere klassen in de steden.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De hoofdstad Bangkok, dient als politieke, commerciële en culturele centrum van het land.Veruit de grootste stad van het land, Bangkok heeft een geschatte 5,7 miljoen mensen. De tweede grootste stad, Nonthaburi, heeft een geschatte 261.000 mensen. Alle andere steden binnen Thailand heeft minder dan 200.000 inwoners. Sommige van de kleinere steden die populair zijn bij toeristen zijn onder andere Ayutthaya (een historische stad, ooit de hoofdstad van Siam) en Pattaya (bekend om zijn uitgaansleven).

Het land kan gemakkelijk worden opgesplitst in verschillende afzonderlijke geografische regio's. Noord-Thailand is bergachtig. Het centrum van het land is voornamelijk vlak, gedomineerd door de vallei van de rivier Chao Phraya die naar de Golf van Thailand. Bangkok ligt in Centraal-Thailand. Oost Thailand biedt een aantal mooie stranden en eilanden.Zuid-Thailand omvat de smalle landengte Kra, overgaand in het Maleise schiereiland, en staat bekend om de weelderige regenwouden en honderden mijlen van de kust. Phuket - een populaire toeristische bestemming, dat is nu erg ontwikkeld, maar biedt nog steeds een aantal mooie stranden - is gelegen in het zuiden van Thailand.

Klimaat

Thailand heeft een tropisch klimaat, en is warm en vochtig het hele jaar door. Een gemiddelde temperatuur van 82-95 ° F (28-35 ° C) het hele jaar door. De hoogste temperaturen typisch voorkomen maart tot en met juni. Iets koelere temperaturen zijn te vinden in de bergen in het noorden en in het koele seizoen van november tot februari. Gekenmerkt door moessons, het de neiging om hier zeer regenachtig zijn, vooral in september en oktober. Vanwege het iets koeler en droger weer, november tot en met februari is de meest populaire tijd van het jaar te bezoeken.

Economie

Sinds de jaren 1980, heeft Thailand een snelle economische groei. Het BBP wordt momenteel geschat op $ 340.000.000.000 dollar. Beschouwd als een nieuw geïndustrialiseerde land, het is een belangrijke exporteur. De jaarlijkse export, ter waarde van meer dan $ 219.000.000.000 dollar, onder meer rijst, textiel, schoeisel, rubber, sieraden, auto's, computers, elektrische apparaten., Wolfraam en tin.Thailand is 's werelds top exporteur van rijst. Toerisme draagt ​​in belangrijke mate ook aan de economie van Thailand, het land heeft een groot aantal emigranten aangetrokken uit ontwikkelde landen. De munteenheid van Thailand is de Baht (฿).

Vervoer

Thailand's belangrijkste internationale luchthavens zijn in Bangkok en Phuket. Er zijn ook kleinere internationale luchthavens in Chiang Mai, Ko Samui, Krabi en Hat Yai.Omdat het land relatief groot is, kan de binnenlandse vluchten een goede manier om lange busritten te vermijden als je reist van de ene kant van het land naar de andere.

Het bussysteem is uitgebreid. Motorfietsen, waarvan vele dienen als taxi's, zijn ook een gemeenschappelijk gezicht hier. Het huren van een auto is een goede optie voor het verkennen van de meer afgelegen gebieden van het land, vooral in het noorden. Echter, Thailand's wegen gevaarlijk zijn, en hier rijden is niet voor bangeriken. Als u van plan bent om een ​​auto te huren, overweeg dan het inhuren van een chauffeur ook.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen