autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Tenerife Luchthaven South

Startpagina > Spanje > Autohuur Tenerife Luchthaven South

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Tenerife Luchthaven South. Autohuur in Tenerife Luchthaven South omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Tenerife Luchthaven South

Autoverhuur Tenerife Luchthaven South
Autohuur Tenerife Luchthaven South

Voorheen bekend als de Tenerife Zuid-Reina Sofia Luchthaven, de luchthaven van Tenerife Zuid (IATA code TFS) is de tweede internationale luchthaven op het eiland - de eerste luchthaven zijnde luchthaven van Tenerife Noord. Het zuiden luchthaven is de drukker van de twee en biedt service aan meer dan 8,6 miljoen passagiers. In combinatie met het noorden faciliteit, de luchthavens Tenerife Bekijk meer dan 12 miljoen passagiers op de Canarische Eilanden. De luchthaven Tenerife Zuid biedt het gebruik van een enkele terminal en een startbaan.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Tal van internationale en binnenlandse luchtvaartmaatschappijen bieden service via Tenerife Luchthaven, waaronder Aeroflot, Air Berlin, Germania, Iberia, Edelweiss Air, Niki, Thomas Cook Airlines en SmartWings een paar te noemen. De meest populaire routes die vertrekken van de luchthaven van Tenerife Zuid omvatten Manchester, Londen, Birmingham, Düsseldorf, Glasgow en Brussel.Seizoensgebonden vluchten zijn beschikbaar uit geselecteerde luchtvaartmaatschappijen naar bestemmingen zoals Boekarest, Lissabon, Hannover en Parijs.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven Tenerife Zuid biedt tal van faciliteiten voor de passagiers een bezoek aan de faciliteiten. Hulp handicap, passagiers en bagage bijstand, VIP-lounge, restaurants, autoverhuur en winkels zijn allemaal gunstig gelegen door de terminal. Restaurant opties omvatten Burger King en Ibense Bornay, terwijl winkels omvatten Ontdek Canarische Eilanden en Sweet Treats. Grote autoverhuurbedrijven die via Tenerife Luchthaven omvatten Europcar, Avis, Cicar, Auto Reisen, Hertz en Goldcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen