autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Mallorca Luchthaven

Startpagina > Spanje > Autohuur Mallorca Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Mallorca Luchthaven. Autohuur in Mallorca Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Mallorca Luchthaven

Autoverhuur Mallorca Luchthaven
Autohuur Mallorca Luchthaven

Officieel bekend als de Palma Luchthaven, de luchthaven van Mallorca (IATA code PMI) is de derde grootste luchthaven van het land en biedt service aan bijna 22,7 passagiers per jaar.Air Europa en Air Berlijn gebruik maken van de ruime faciliteiten op de luchthaven van Mallorca als een focus stad. De luchthaven van Mallorca heeft twee terminals en twee banen om de 12.000 passagiers per uur tegemoet. De luchthaven gaat ook door de naam luchthaven Son Sant Joan.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Afgezien van de twee hub luchtvaartmaatschappijen, talloze carriers bieden service van Mallorca Luchthaven. Air Arabia Maroc, Adria Airways, Air Servië, Blu-Express, Enter Air, Flybe, Edelweiss Air en Lufthansa bieden internationale dienst aan een aantal bestemmingen. De populairste bestemmingen vertrekken van de luchthaven omvat Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, Manchester en Londen.Seizoensgebonden service wordt aangeboden door vele luchtvaartmaatschappijen waaronder Vueling, Oekraïne International Airlines, Express, Jat Airways, Helvetic Airways en Livingston, een paar te noemen.

Luchthaven Faciliteiten

Diverse voorzieningen worden aangeboden aan de bezoekers die door de terminals op de luchthaven van Mallorca. VIP lounges, passagiersdienst, handicap hulp, toeristische informatie, autoverhuur, winkels en restaurants zijn allemaal gunstig gelegen binnen de terminal. Versnaperingen worden verkocht via de Carling Pub en Subway, terwijl geschenken zijn te vinden in Hashtag en The Zone. Passagiers op zoek naar onafhankelijkheid na aankomst zal de selectie van autoverhuur waarderen van grote bedrijven zoals Enterprise, Europcar, Avis, Record Go, Hertz en Goldcar. Twee VIP lounges in de terminal liggen op een rustige locatie waar wachten voor vertrekkende vluchten.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen