autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Ibiza Luchthaven

Startpagina > Spanje > Autohuur Ibiza Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Ibiza Luchthaven. Autohuur in Ibiza Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Ibiza Luchthaven

Autoverhuur Ibiza Luchthaven
Autohuur Ibiza Luchthaven

De luchthaven Ibiza (IATA code IBZ) ziet veel van zijn passagiersvervoer gedurende de piek seizoenen van het toerisme, die loopt van mei tot september. De luchthaven is ook verantwoordelijk voor het verlenen van toegang tot de omliggende vasteland en de eilanden, waaronder Palma de Mallorca, Madrid en Barcelona.De luchthaven van Ibiza dient als een seizoensgebonden hub voor Vueling en herbergt bijna vijf miljoen passagiers via de belangrijkste terminal en enkele baan.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Regelmatige dienst wordt verricht door middel van dragers zoals Air Berlin, British Airways, Air Europa, Iberia, Ryanair en Vueling naar bestemmingen zoals Barcelona, ​​Madrid, Valencia, Sevilla, Menorca, Londen en Palma de Mallorca.Seizoen routes zijn ook aanwezig door talloze luchtvaartmaatschappijen ontwikkeld om topprestaties reistijden tegemoet. Luchtvaartmaatschappijen bieden select dienst zijn Aer Lingus, Alitalia, Condor, EasyJet Zwitserland, Livingston en Thomas Cook Airlines.

Luchthaven Faciliteiten

De belangrijkste terminal is een bron van vele voorzieningen en diensten voor een bezoek aan de passagiers. Autoverhuurbedrijven, apotheek, winkels en restaurants zijn gunstig gelegen door de terminal naast handicap, hulp bij passagiers en baby stations. Snacks en drankjes zijn verkrijgbaar bij Espression Lavazza en Ars, met geschenken en souvenirs verkrijgbaar bij Desigual en Sibarium. Grote autoverhuurbedrijven omvatten Europcar, Enterprise, Avis en Hertz.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen