autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Girona Luchthaven

Startpagina > Spanje > Autohuur Girona Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Girona Luchthaven. Autohuur in Girona Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Girona Luchthaven

Autoverhuur Girona Luchthaven
Autohuur Girona Luchthaven
De luchthaven van Girona (IATA code GRO) wordt ook wel aangeduid als de Girona-Costa Brava Luchthaven en ligt op slechts een korte afstand van het centrum van de stad. Passagiersverkeer voor de luchthaven van Girona begon langzaam - te beginnen met 275.000 passagiers. Wanneer Ryanair gekozen de luchthaven als hub, verkeer groeide exponentieel en nu de diensten meer dan vijf miljoen passagiers per jaar! De belangrijkste terminal beschikt over zalen voor starts en landingen en bevat een selectie van voorzieningen, zoals restaurants en winkels in de vertrekhal. Een enkele baan geschikt voor het aanbod van dagelijkse vluchten van de luchthaven van Girona. Ondanks de aanzienlijke afstand van Barcelona, de luchthaven is een ideaal alternatief voor de passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Ryanair biedt de meeste vluchten van de luchthaven van Girona naar bestemmingen zoals Bremen, Beauvais, Pisa, Weeze en Manchester.Seizoensgebonden vluchten die door Ryanair omvatten Palma de Mallorca, Kalmar, Bristol en Londen een paar te noemen.Extra luchtvaartmaatschappijen het onderhoud van de luchthaven van Girona bevatten Wizz Air Ukraine, met seizoensgebonden service van Air Servië, Jat Airways, Aviogenex, Thomas Cook Airlines België en Transaero Airlines.

Luchthaven Faciliteiten

Voorzieningen te vinden op de luchthaven van Girona omvatten autoverhuur, openbaar vervoer, restaurants, winkels en VVV-kantoren. De Áreas Food Hall biedt een assortiment van snacks en dranken, terwijl Aldeasa biedt een verscheidenheid aan cadeaus en souvenirs. Passagiers op zoek naar een scala aan huurauto's zal opties van bedrijven zoals Europcar, Hertz, Goldcar Europa, Atesa, aurigacrown en Sol-Mar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen