autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Barcelona Luchthaven

Startpagina > Spanje > Autohuur Barcelona Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Barcelona Luchthaven. Autohuur in Barcelona Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Barcelona Luchthaven

Autoverhuur Barcelona Luchthaven
Autohuur Barcelona Luchthaven

Hoewel algemeen bekend als de luchthaven van Barcelona (IATA code BCN) de luchthaven heet officieel de Prat luchthaven Barcelona-El en ligt net buiten het centrum van Barcelona. Nadat de Madrid Barajas Luchthaven, de luchthaven van Barcelona is de tweede grootste van het land en fungeert als de belangrijkste luchthaven voor Catalonië.Een paar grote luchtvaartmaatschappijen rekenen de luchthaven van Barcelona als uitvalsbasis voor hun vloot, waaronder Air Europa, Ryanair, Iberia Regional en Vueling. Elk jaar meer dan 35 miljoen passagiers via de twee terminals op de luchthaven van Barcelona - dat maakt het de negende drukste luchthaven van Europa! Drie startbanen zijn opgenomen op de luchthaven om de grote hoeveelheid dagelijkse vluchten tegemoet.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Talloze nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen bieden service aan de miljoenen passagiers gebruik te maken van de faciliteiten op de luchthaven van Barcelona. In aanvulling op de luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven als een focus stad, vervoerders uit de hele wereld bieden service en routes naar vele bestemmingen. Luchtvaartmaatschappijen bevatten Swiss International Air Lines, Royal Jordanian, TAP Portugal, Delta Air Lines, British Airways en EasyJet een paar te noemen. Enkele van de meest populaire bestemmingen met vertrek vanaf de luchthaven van Barcelona zijn Amsterdam, Londen, Parijs, Frankfurt, München en Rome.

Luchthaven Faciliteiten

Het uitgestrekte terminal op de luchthaven van Barcelona zorgt passagiers hebben tal van voorzieningen en diensten uit te kiezen. Autoverhuur, openbaar vervoer, snack kiosken, bagage bijstand en handicap assistentie zijn allemaal beschikbaar. Passagiers op zoek naar Barcelona te verkennen en de omgeving hebben een huurauto opties van grote bedrijven, waaronder Hertz, Europcar, Sixt, National en Avis.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen