autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Kosice Luchthaven

Startpagina > Slowakije > Autohuur Kosice Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Kosice Luchthaven. Autohuur in Kosice Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Kosice Luchthaven

Autoverhuur Kosice Luchthaven
Autohuur Kosice Luchthaven

De luchthaven Košice (IATA code KSC) is de tweede grootste luchthaven in Slowakije en biedt service aan bijna 800.000 passagiers per jaar.De luchthaven biedt flight service naar internationale en binnenlandse vluchten met geplande en gecharterde routes. De Košice Luchthaven bevat een enkele baan en terminal.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een select aantal luchtvaartmaatschappijen bieden een assortiment van routes vanuit Košice Luchthaven waaronder SmartWings, WizzAir, Austrian Airlines, Nesma Airlines, SAMair en Czech Airlines. Bestemmingen van deze dragers omvatten Wenen, Praag en Londen met seizoensgebonden charters naar Burgas, Hurghada en Antalya.

Luchthaven Faciliteiten

Hoewel de terminal op de luchthaven van Košice is klein, er zijn tal van faciliteiten en diensten die worden aangeboden aan de passagiers. Autoverhuur, luchtvaart dienst, reisbureau, kinderdagverblijf, business lounge, winkels, rustige kamer en winkels bevinden zich in de gehele terminal. Een hapje te eten bij Restaurant Steward in de vertrekhal of een snelle snack uit de Cafe Steward. Grote autoverhuurbedrijven voorzieningen bij Košice Luchthaven zijn Sixt, Hertz, Buchbinder, Europcar, Avis en Budget.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen