autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Bratislava Luchthaven

Startpagina > Slowakije > Autohuur Bratislava Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Bratislava Luchthaven. Autohuur in Bratislava Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Bratislava Luchthaven

Autoverhuur Bratislava Luchthaven
Autohuur Bratislava Luchthaven

De luchthaven van Bratislava (IATA code BTS) gaat ook door de naam MR Stefanik Luchthaven en biedt binnenlandse en internationale service van de kleine regionale luchthaven. De luchthaven dient als een hub voor Danube Wings, Samair en AirExplore. Elk jaar worden bijna 1,4 miljoen passagiers verwerkt via de enkele terminal. De terminal heeft een recente renovatie en uitbreiding ondergaan toenemende passagiersvervoer tegemoet. Twee banen in gebruik zijn op de luchthaven van Bratislava.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Een select aantal luchtvaartmaatschappijen bieden service van en naar de luchthaven van Bratislava, waaronder Ryanair, UTair Aviation, SmartWings, Norwegian Air Shuttle en Air Onix. Bestemmingen die door deze maatschappijen omvatten Tel Aviv, Moskou, Kiev, Oslo, Dublin, Liverpool, Londen en Rome.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Bratislava biedt passagiers met tal van voorzieningen, waaronder duty-free shops, VIP-lounge, de luchthaven club, bagage service, autoverhuur, medische hulp, Wifi en cafes. Een hapje te eten bij Caproni Bar of selecteer fastfood opties van Eat & Fly! gelegen in de vertrekhal.Grote autoverhuurbedrijven verstrekt op de luchthaven van Bratislava waaronder Alwe Huur een auto, Budget, Avis, Sixt, Europcar, Enterprise, Hertz en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen