autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Singapore

Startpagina > Singapore

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Singapore. Autohuur in Singapore omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Singapore Luchthaven

 

 

Gids Singapore

Autoverhuur Singapore
Autohuur Singapore

Introductie

Singapore werd opgericht een Britse kolonie handel in de vroege 19de eeuw en werd een onafhankelijk land in 1965.

Ongeveer de grootte van El Paso Texas, de Republiek Singapore ligt iets ten noorden van de evenaar op het puntje van het Maleisisch schiereiland. Het land bestaat uit Singapore Island en 58 kleinere eilanden. Singapore Island is klein genoeg zodat je elk punt kunt bereiken binnen een paar uur auto reis.

Bevolking en taal

De bevolking van Singapore is 3.000.000, de meerderheid van hen etnische Chinezen, gevolgd door Maleise en Indiase etnische groepen. Er zijn drie officiële talen: Mandarijn, Engels en Maleis. Yjere zijn veel vreemdeling die ook Singapore naar huis te bellen. Er zijn vele andere talen die door de diverse bevolking, samen met verschillende Chinese dialecten gesproken.

Het boeddhisme is de meest voorkomende religie, gevolgd door de islam, taoïsme, hindoeïsme, het katholicisme, en andere christelijke denominaties.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Singapore is zowel een stad en een land, vergelijkbaar met de oude Green stadstaten zoals Athene.Er zijn veel populaire bestemmingen in de stad, waaronder de dierentuin, de botanische tuinen, 's werelds grootste reuzenrad genaamd de Singapore Flyer, het science center met 850 interactieve attracties, de Little Indië en Chinatown wijken, doeken de Arabische wijk en zijde winkels, en talloze nachtclubs en uitgaansgelegenheden. Traditionele feesten en feestdagen gevierd worden het hele jaar en de bezoekers kunnen verwachten luxe hotels, restaurants van wereldklasse, en grote winkels. In het noorden van de stad zijn de Bukit Timah en Midden Verzorgingsgebied natuurgebieden. Een populaire dagtocht gaat naar Sentosa, het eiland speelhal.

Klimaat

Het klimaat in Singapore is over het algemeen warm en vochtig het hele jaar door. Er zijn twee moesson seizoenen per jaar: het noordoostelijke moesson van december tot maart en de Zuidwestelijke moesson die duurt van juni tot september.

Economie

Na de onafhankelijkheid verkrijgen, Singapore werd een van de meest welvarende landen ter wereld met een sterke internationale handelspartners.Singapore heeft weinig natuurlijke hulpbronnen, zodat de economie was gebaseerd op een robuuste vrijhandel beleid uit de tijd van de oprichting. Het is momenteel de tweede grootste haven van de wereld, achter slechts Rotterdam, en heeft een bruto binnenlands product van $ 255.700.000.000.

Welvaart is wijdverbreid met lage werkloosheid en goed onderhouden infrastructuur. De meeste inwoners wonen in comfortabele, moderne huisvesting, criminaliteit is laag, en de stad is schoon en modern.

Exportproducten zijn elektronica en telecommunicatie-apparatuur, farmaceutische producten, en geraffineerde aardolieproducten. Grote invoer omvatten machines, minerale brandstoffen, chemicaliën, voedingsmiddelen en consumptiegoederen.

Vervoer

Singapore Changi Luchthaven is de belangrijkste luchthaven van Singapore.Eenmaal in de stad, de trein en de metro-systemen zijn snel en betaalbaar.Wandelen is ook een populair middel voor vervoer. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar met de tourbus.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen