autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Rusland

Startpagina > Rusland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Rusland. Autohuur in Rusland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Moskou Luchthaven Domodedovo
Moskou Luchthaven Sheremeyevo

St Petersburg Luchthaven

Yemelyanovo Luchthaven

Gids Rusland

Autoverhuur Rusland
Autohuur Rusland

Introductie

Niet alleen zijn de Vikingen gecrediteerd met het ontdekken van de Amerika's, ze zijn ook verantwoordelijk voor de afwikkeling van Rusland. De Vikingen werd een nederzetting in wat nu Kiev in de late negende eeuw.Maar na verloop van tijd de bewoners Kiev ontwikkelde een identiteit los van hun Viking erfgoed dat de basis voor wat later de Russische cultuur gelegd. Sindsdien heeft Rusland een complexe politieke, maar rijke sociale en culturele geschiedenis.

Het is het grootste land ter wereld, met meer dan 14 procent van de landmassa van de aarde. Er zijn acht tijdzones van oost naar west. Het heeft grenzen met meer landen dan welk ander volk waaronder Azerbeidzjan, Wit-Rusland, China, Estland, Finland, Georgië, Kazachstan, Noord-Korea, Letland, Litouwen, Mongolië, Noorwegen, Polen en Oekraïne.

Rusland omvat twaalf zeeën op haar grondgebied en is de thuisbasis van de oudste bergketen (Oeral) en het diepste meer ter wereld (Baikal). Er zijn veertig nationale parken en veertig UNESCO Biosphere Reserves, maar ook dode zones zoals Chernoble, de scène geschiedenis ergste nucleaire ongeval, en gebieden over-gewonnen en vertrokken onvruchtbaar.

De meeste bezoekers concentreren op het westelijke deel van het land, maar voor de avontuurlijke, Rusland biedt een aantal van 's werelds meest afgelegen, ongerepte-door-de mens gebieden links op de planeet.

Bevolking en taal

Russische bevolking is schatten dat zijn 143 miljoen, waarbij de meerderheid zich in het westelijke deel van het land. Russen zijn de belangrijkste etnische groep met vele anderen vertegenwoordigd waaronder Tatar, Oekraïens, Basjkiers en Chuvash. Russisch is de officiële taal met vele minderheidstalen in verschillende locaties gesproken.

Rusland heeft geen staatsreligie en een relatief klein aantal mensen actief oefenen elke religie. Een schatting 20 procent van de bevolking is Russisch-orthodoxe, tot 15 procent moslim, en slechts twee procent een andere vorm van het christendom. Echter, veel meer Russen identificeren met een geloof, maar om niet de praktijk, een carry-over van de Sovjet-overheersing.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De grote steden van Rusland onder Moskou, de hoofdstad, (pop: 10,5 miljoen), Sint-Petersburg (4,6 miljoen), Novosibirsk (1,4 miljoen), Yekaterinburg (1.344.000), Nizjni Novgorod (1.280.000).

De top toeristische bestemmingen omvatten Moskou het Rode Plein, het Kremlin, het Mausoleum van Lenin, de Basiliuskathedraal, en het Bolshoi Theater, de thuisbasis van de wereldberoemde balletgezelschap.Moskou heeft ook 80 musea,

Sint-Petersburg wordt beschouwd als een van Europa's mooiste steden en wordt soms aangeduid als het Venetië van het Noorden.Gesticht door Peter de Grote in 1703, de stad is beroemd om zijn architectuur zoals weergegeven door bezienswaardigheden zoals het het Zomerpaleis, het Winterpaleis en St. Isaacs kathedralen. De Hermitage is een van de grootste in de wereld en haar sollection bevat werken van da Vinci, Rafaël, Rubens, Monet, Renoir, Cezanne, Picasso, Matisse, Michelangelo en Rodin.

Voor een unieke ervaring, een bezoek aan de stad Moermansk tijdens het Festival van het Noorden die plaatsvindt laatste week van maart en is voorzien van een ski-marathon en rendieren races.

Sochi is een van Ruslands meest populaire Zwarte Zee, in de buurt van het Kaukasus-gebergte's. Sochi heeft een koele subtropisch klimaat en warm zeewater plus biedt moderne accommodatie. Er zijn ook in de buurt watervallen en minerale bronnen kuuroorden.

Vladivostok, in het zuidoosten van Rusland, is het culturele centrum van het Russische Verre Oosten en de thuisbasis van de kunst theaters en een filharmonisch symfonieorkest. Vladivostok is omgeven door de Ussuri Nature Reserve en het Verre Oosten Maritieme Reserve waar bezoekers bruine beren, Siberische beren, Ussuri tijgers en zeldzame luipaarden kunnen zien.

Klimaat

De uitgestrektheid van het land betekent dat er een grote verscheidenheid van weersomstandigheden. Terwijl Siberië een ijskoude woestenij voor een groot deel van het jaar zijn, de Europese gebieden van Rusland zijn veel milder.

In Moskou en Sint-Petersburg, de lente en de herfst zijn heel kort.Het sneeuwt meestal van november tot april. De zomers zijn warm in Sint-Petersburg, terwijl Moskou neigt meer naar warm weer.

Economie

Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, Rusland ging van een geïsoleerde economie naar een meer marktgerichte een met geprivatiseerde industrie, behalve in de sectoren energie en defensie. Het heeft een bruto binnenlands product van $ 1821000000000 de invoer van machines, voertuigen, vlees, fruit, noten, en medische instrumenten.Belangrijke exportproducten zijn aardolieproducten, aardgas en houtproducten.

Vervoer

De belangrijkste internationale luchthavens zijn Luchthaven Moskou Yemelyanovo, Roschino, Magnitogorsk, Krasnodar, Vladivostok, en Vnukovo.Openbaar vervoer zoals bussen en metro's is betaalbaar en betrouwbaar.

De beste manier om uitgestrekte gebied van Rusland tussen de Europese en Aziatische kanten te verkennen is via de Trans-Siberische spoorlijn, die door berken en dennenbossen geeft schilderachtige dorpjes, schilderachtige steppen, en het Baikalmeer, de thuisbasis van 's werelds enige zoetwater zegel.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen