autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Portugal

Startpagina > Portugal

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Portugal. Autohuur in Portugal omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Faro Luchthaven

from 11,-

per day

 

Lissabon Luchthaven

from 12,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Beja Luchthaven

Braga Luchthaven

Evora Luchthaven

Faro Luchthaven
Funchal Luchthaven Int Madeira
Ilha Terceira Luchthaven Azores

Lissabon Luchthaven

Mirandela Luchthaven
Ponta Delgada Luchthaven Azores

Portimão Luchthaven

Porto Luchthaven

Porto Santo Luchthaven

Santa Cruz Luchthaven

Viseu Luchthaven

Gids Portugal

Autoverhuur Portugal
Autohuur Portugal

Introductie

Portugal ligt op het Iberisch schiereiland, grenst in het westen en zuiden door de Atlantische Oceaan en in het noorden en oosten van Spanje.Het land is zeer geografisch divers, met bergen, vlaktes, subtropische vulkanische eilanden en prachtige stranden. Er zijn 21 rivieren in Portugal, dat is de meest westelijke van alle Europese landen.

Portugal was het eerste wereldrijk, in een keer beheersen van Brazilië en gebieden van Afrika en Azië.Vandaag, Portugees is nog steeds de officiële talen van negen landen. Het is ook de oudste natie in Europa.

Bevolking en taal

Er zijn 10,6 miljoen mensen in Portugal.De meerderheid van de mensen leven langs de kust, met een derde van de bevolking die in de gebieden van Lissabon en Porto grootstedelijk.De officiële taal is Portugees en Mirandees, in een klein hoekje van het land gesproken.

Portugal heeft een van de meest homogene bevolking in Europa, een mengeling van vele etnische groepen en invloeden, waaronder Celtic, Arabisch, Berbers, Joden, Carthagers, Romeinen en Visigoten. De enige erkende minderheid zijn de 100.000 of zo Afro-Portugese die tijdens de dekolonisatie naar het vasteland verplaatst.

Er is geen officiële staatsgodsdienst, maar meer dan 80 procent van het land is katholiek.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Lissabon (pop: 1.960.000) is de hoofdstad van Portugal en tevens de grootste stad, gevolgd door Porto, een zakelijk en economisch centrum dat 1,3 miljoen inwoners heeft.

Lissabon combineert het moderne met het historische. Attracties zijn onder andere kastelen en andere oude monumenten, parken, uitstekende restaurants, nachtleven,

Figueira da Foz Beach trekt duizenden bezoekers tijdens de zomer, vooral surfers en anderen op zoek naar activiteiten op het water. In de avond zijn er veel clubs waar toeristen kunnen ontspannen en hangen.

Evora is beroemd om zijn historische plaatsen, monumenten en gebouwen die de bezoekers terug in de tijd.

En geen reis naar Porto is compleet zonder een bezoek aan enkele van de 50 port wijnmakers.

Klimaat

De diverse geografie betekent uiteenlopende weersomstandigheden. Het klimaat heeft de neiging om natter en koeler in het noorden zijn, warmer en dorre in het zuiden. Over het algemeen het klimaat is gematigd, met gemiddelde temperaturen in de jaren '70 F.

Economie

Portugal heeft een diensteneconomie en in de afgelopen 20 jaar heeft de overheid geprivatiseerd veel door de staat gecontroleerde bedrijven. De belangrijkste industrieën omvatten landbouw, textiel, schoeisel, hout pulp, papier en metaalbewerking. Portugal is ook 's werelds top kurk producent en exporteur. Top geïmporteerde items omvatten landbouwproducten, chemische producten, auto, computer onderdelen, en olieproducten.

Vervoer

Portugal heeft vijf internationale luchthavens: Lisbon Portela Luchthaven, de luchthaven van Faro, en Francisco Carneiro op het vasteland en de internationale luchthaven van Funchal op het eiland Madeira en Ponta Delgada International Luchthaven op São Miguel.

Lissabon biedt vele trams die dienst populaire toeristische bezienswaardigheden, evenals vier metrolijnen.Porto heeft ook een metro die kan worden gebruikt om van en naar de luchthaven te geraken.

Er is een nationaal spoorwegnet dat hogesnelheidstrein biedt vervoer aan naar verschillende gebieden. Voor gebieden die niet onderhouden, er is busdienst en autoverhuur.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen