autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Warschau Luchthaven

Startpagina > Polen > Autohuur Warschau Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Warschau Luchthaven. Autohuur in Warschau Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Warschau Luchthaven

Autoverhuur Warschau Luchthaven
Autohuur Warschau Luchthaven

De luchthaven van Warschau (IATA code WAW) heeft een paar veranderingen in de naam is geschiedenis ondergaan. Vroegere namen van de faciliteiten omvatten internationale luchthaven Okecie of Warsaw-Okecie Luchthaven en officieel veranderde haar naam in 2001 naar de voormalige bewoner en componist Frederic Chopin eren. Echter, Okecie is nog steeds een veel voorkomende en populaire referentie voor deze luchthaven. Er zijn plannen om de twee terminals in een enkele, uitgestrekte ruimte te integreren in 2015. De luchthaven beschikt ook over twee kruisende startbanen. Meer dan 9 miljoen passagiers naar de luchthaven van Warschau, waardoor het de drukste in het land.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Als een internationale luchthaven en de drukste in het land, Warsaw Luchthaven is verantwoordelijk voor het zien van bijna veertig procent van de reizigers het land. Lading, commerciële en chartervluchten zijn beschikbaar van Warschau Luchthaven. Twee binnenlandse luchtvaartmaatschappijen, Wizz Air en LOT Polish Airlines, bieden service aan talloze bestemmingen zoals Rzeszów, Krakau, Wrocław en Poznań een paar te noemen.Internationale luchtvaartmaatschappijen omvatten Finnair, Air Berlin, Air France, Qatar Airlines en Turkish Airlines.

Luchthaven Faciliteiten

De luchthaven van Warschau biedt een assortiment van voorzieningen, waaronder cafes, openbaar vervoer, autoverhuur, zakelijke dienstverlening en lounges. De Voyage Cafe heeft een selectie van hapjes en drankjes voor de passagiers in de vertrekhal. Winkels en kiosken, zoals Ontdek Warschau bieden een selectie van cadeaus en toiletartikelen. Autoverhuurbedrijven zijn te vinden in Terminal A en omvatten Europcar, Avis, Budget, Thrifty en Express Rent a Car.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen