autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Polen

Startpagina > Polen

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Polen. Autohuur in Polen omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Warschau Luchthaven

from 19,-

per day

 

Krakau Luchthaven

from 17,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Bydgoszcz Luchthaven
Dantzig Luchthaven
Katowice Luchthaven

Krakau Luchthaven

Łódź Luchthaven
Poznań Luchthaven
Rzeszów Luchthaven

Szczecin Luchthaven
Warschau Luchthaven

Wrocław Kopernik Luchthaven

Gids Polen

Autoverhuur Polen
Autohuur Polen

Introductie

Toen Polen zeggen dat hun land is het hart van Europa, bedoelen ze het letterlijk. Het geometrische middelpunt van Europa ligt in de stad Schowola in Oost-Polen.

De Republiek Polen grenst in het noorden door de Oostzee en in het zuiden door de Karpaten. Het grenst aan Wit-Rusland, de Tsjechië, Oekraïne, Slowakije, Rusland, Litouwen en Duitsland.

Het grootste deel van het land bestaat uit laaggelegen gebieden met veel bossen en zoetwatermeren. Hoewel normaal gesproken niet gezien als een zonaanbidders droom, Polen heeft een aantal van de beste stranden aan de Baltische kust. Maar zwemmers worden gewaarschuwd: de temperatuur van het water is slechts ongeveer 550F (130C).

Een groot deel van Polen werd verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog en herbouwd in de decennia na, zodat het land is een interessante mix van moderne stedelijke centra en historische sites die duizend jaar bestaan ​​van Polen te vieren.

Bevolking en taal

De bevolking van Polen is 38 miljoen, 97 procent van hen zijn etnisch Pools.De rest van de bevolking is een oppervlakkige kennis van Duitsers, Wit-Russen, Oekraïners, en anderen. Ook de Poolse is zowel de officiële en primaire taal gesproken.

Polen blijft een sterk katholiek land, met 90 procent van het land te identificeren met het geloof en de drie van de vier geacht oefenen, kerkgaande katholieken. De rest van de bevolking is meestal Oosters orthodoxe gevolgd door een kleine protestanten.

Vanwege de centrale ligging, de Poolse cultuur, zoals traditionele kostuums, eten, muziek en sociale gewoonten heeft elementen van zowel westerse als oosterse invloeden.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De hoofdstad van Polen is Warschau, met een bevolking van 1,7 miljoen.Andere belangrijke steden zijn onder Łódź (pop: 768.000) met zijn hoog aangeschreven botanische tuinen; Krakau (755.000), die rondleidingen door de nabijgelegen beruchte concentratiekamp Auschwitz biedt; Gdansk (461.000), met populaire parken en de dierentuin, en Wrocław, met zijn vele kerken (635.000).

Een andere favoriete bestemming is Sopot. Gelegen langs de noordelijke kust, is bekend om zijn prachtige strand en mogelijkheden om te wandelen, evenals winkels, restaurants en nachtclubs. Een off-beat bestemming is de zoutmijn in de buurt Krakau, dat is meer dan 700 eeuwen oud.

Voor natuurliefhebbers zijn er ook drie en twintig nationale parken in Polen, de thuisbasis van unieke dieren, waaronder de Europese buffels en witte adelaar.

Klimaat

De gemiddelde temperaturen variëren, afhankelijk of je in de kust / vlakten regio of in of in de buurt van de bergen.In de grote steden, de zomers zijn meestal zonnig met af en toe buien en gematigde temperaturen, hoewel de temperatuur kan oplopen 1000F (400C). De winters zijn koud en bewolkt met temperaturen van gemiddeld onder het vriespunt.

Economie

Ondanks een bescheiden bruto binnenlands product (BBP) van $ 514,50 miljard, Polen was een van de weinige landen een recessie tijdens de wereldwijde recessie die in 2008 begon te voorkomen.

Primaire exportproducten zijn civiele vliegtuigen, alcoholische dranken, en gefabriceerde goederen, terwijl de invoer omvatten militaire vliegtuigen, chemische producten, landbouwproducten, en textiel. De eenheid van munt heet de zloty.

Vervoer

Polen heeft een aantal internationale luchthavens, waaronder Warschau Frederic Chopin Luchthaven, de internationale luchthaven Krakau-Balice Johannes Paulus II, de internationale luchthaven van Katowice en Gdansk Luchthaven.

In het land, reizen per trein komt vaak voor, met een Eurail Pass biedt een goedkope manier om rond te krijgen. Er zijn tal van huurauto's beschikbaar, maar Polen wordt beschouwd als een van de gevaarlijkste plekken om te rijden in Europa, dus voorzichtig te werk gaan. Een internationaal rijbewijs nodig en moet voor aankomst in het land worden verkregen. Binnen steden taxi's zijn direct beschikbaar, zowel op de straat en door te bellen voor pick-up.

Snelheid SP (Lotz) en Krakau Luchthaven Express, auto's met chauffeurs kunnen uit verschillende ondernemingen, waaronder Fabrykawsel (Chrzanow), Carprestige (Warschau), Prestige Line (Dantzig) worden besteld.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen