autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Iquitos Luchthaven

Startpagina > Peru > Autohuur Iquitos Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Iquitos Luchthaven. Autohuur in Iquitos Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Iquitos Luchthaven

Autoverhuur Iquitos Luchthaven
Autohuur Iquitos Luchthaven

Bekend als de internationale luchthaven Coronel FAP Secada Vignetta, Iquitos Luchthaven (IATA code IQT) biedt service aan Peru vijfde stad.De luchthaven dient als een van de twee belangrijkste hubs voor Peruaanse Airlines en biedt talloze verbindingen naar internationale en binnenlandse bestemmingen. Reizigers geïnteresseerd zijn in het verkennen van Iquitos en de vele bezienswaardigheden in de omgeving worden aanbevolen aan te komen in Iquitos Luchthaven. De luchthaven beschikt over een start-en landingsbaan en terminal.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Commerciële luchtvaartmaatschappijen en vracht diensten gebruik maken van de faciliteiten van Iquitos Luchthaven. Passagiers hebben een selectie van commerciële vervoerders waaronder Star Perú, Copa Airlines, LAN Peru, Peruaanse Airlines en SkyWay. Populaire bestemmingen vanuit deze maatschappijen omvatten Lima, Panama City, Tarapoto, Yurimaguas en Pucallpa.Twee vrachtschepen luchtvaartmaatschappijen - Tradewinds Airlines en Centurion Air Cargo bieden service tussen Lima en Miami.

Luchthaven Faciliteiten

Weinig voorzieningen worden verstrekt op de Iquitos Luchthaven. Een Caral VIP Lounge is dagelijks geopend in de binnenlandse terminal, naast een kleine koffieshop en toilet. Bancaire diensten zijn beschikbaar in de vorm van de geldautomaten. Vanwege de geografische ligging van Iquitos, worden transportmogelijkheden beperkt - bus vervoer of het gebruik van mototaxis is de norm.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen