autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Peru

Startpagina > Peru

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Peru. Autohuur in Peru omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Iquitos Luchthaven

Trujilio Luchthaven

 

Gids Peru

Autoverhuur Peru
Autohuur Peru

Introductie

De republiek Peru was de thuisbasis van een van 's werelds grote beschavingen. De Inca's regeerde het gebied voor driehonderd jaar, tot 1500. Veel aspecten van de beschaving blijft in nevelen gehuld, omdat de Inca's hadden geen geschreven taal, alleen een mondelinge geschiedenis doorgegeven door de generaties. Maar ze achtergelaten uitgebreide voorbeelden van ingewikkelde architectuur.

Gelegen in het westen van Zuid-Amerika, wordt Peru begrensd door de Stille Oceaan in het westen, Ecuador en Columbia in het noorden, Brazilië en Bolivia in het oosten, en Chili in het zuiden. Er wordt aangenomen dat de aardappel, tomaat en avocado ontstaan ​​in Peru.

Het land is geografisch divers, omvat het Andes gebergte, woestijnen en regenwouden.

Bevolking en taal

De bevolking van Peru is meer dan 30,1 miljoen.De grootste etnische groep is de Mesitzos, die afstammen van zowel de inheemse indianen en Europese kolonisten die vooral uit waren Spanje en Italië.

Een derde van de Peruaanse bevolking is Indiaans. Voorafgaand aan de komst van Spaans kolonisten in het begin van 1500, waren er naar schatting Nine Million indianen.Honderd jaar later waren er slechts ongeveer 600.000, de inboorlingen gedecimeerd door pokken en oorlog.

Europeanen, grotendeels afstammelingen van Spaanse en Italiaanse kolonisten, make-up 18 procent van de bevolking. Er zijn ook kleine aantallen Aziatische Peruanen, meestal van Chinese en Japanse afkomst, en Afro-Peruanen, afstammelingen van slaven.

Spaans, de officiële taal wordt gesproken door 80 procent van de Peruanen, met ongeveer een op de zes spreken Quechua, een Amerind taal die gebruikelijk is in het oosten van Peru. Er zijn ook meer dan 100 inheemse talen over Peru gesproken in diverse kleine tribale gemeenschappen.

Peru is vooral een katholiek land, maar met een groeiende evangelische invloed.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Lima, de hoofdstad van Peru met bijna acht miljoen inwoners, staat bekend om haar uitgebreide catacomben en het Museo de Oro, of Gold Museum, dat een enorme collectie van goud, zilver en koper vertoont. Andere belangrijke steden zijn Arequipa (841.000), Callao (813, 00), en Trujillo (747.000).

Twee keer zo diep als de Grand Canyon, Colca Canyon is de tweede diepste ter wereld. Aan de voet van de canyon is de kronkelende rivier de Colca.

Titicaca is het grootste meer van Zuid-Amerika. Gelegen in de Andes in de buurt van de grens met Bolivia, is het een van de hoogst gelegen bevaarbare meren in de wereld. Er zijn tientallen kleine eilandjes in het meer, die populaire plaatsen om te verkennen.

Ongetwijfeld het meest beroemde attracties in Peru, zo niet de wereld, is Machu Picchu.Gelegen 8000 meter in de Andes, Machu Picchu is een 15e-eeuwse Inca-site, verondersteld om een landgoed voor de keizer Pachacuti zijn.

Klimaat

Weer en klimaat varieert van regio tot regio. De kust is bewolkt en nat van juni tot september. Het klimaat in de Amazone is tropisch het hele jaar door, met een regenseizoen van december tot april.Het regenwoud in het oosten van Peru kan oplopen tot 125 centimeter regen per jaar.

Lima heeft een gematigd klimaat dat gemiddeld 70 ° F (21 ° C) in de zomer en 50 ° F (10 ° C) in de winter. In het algemeen hoe hoger de elevatie, de koelere temperaturen.

Economie

Gevarieerde geografie Peru speelt een belangrijke rol in de economie van het land, waar de Nieuwe Sol munteenheid gebruikt. Peru is de grootste producent van goud, zink en ijzererts in Zuid-Amerika. Het is ook een sterk agrarisch land, produceren een scala aan groenten en granen evenals katoen en koffie, die allemaal belangrijke uitvoer.

Primaire invoer omvatten olie, kunststoffen, kleurentelevisie, telefoon en telecommunicatie-apparatuur, ijzer, staal en vaccins.

Peru's bruto binnenlands product is ongeveer $ 174.000.000.000.

Vervoer

De meeste Peruanen reizen binnen het land met de bus, die zuinig en uitgebreid zijn. Treinen zijn ook populair, vooral vanwege de "trein ervaring", ook al is de reis langer duurt dan de bus reizen.

Auto's zijn goed voor het verkennen van de weg plaatsen, maar worden niet aanbevolen voor Lima, die is berucht voor verschrikkelijke verkeer. Bussen en taxi's worden aanbevolen voor het krijgen van rond de stad.

Het merendeel van de populaire toeristische bestemmingen zijn een twee uur durende vlucht of minder van Lima, dus vliegen in het hele land is ook aan populariteit wint onder de bezoekers. De top luchthavens zijn Rodriguez Ballon International Luchthaven (Arequipa); Alejandro Velasco Astete International Luchthaven (Cusco); Crnl. FAP Francisco Secada Vignetta International Luchthaven (Iquitos) ; internationale luchthaven Jorge Chávez (Lima): Cap. FAP Guillermo Concha Iberico International Luchthaven (Piura).

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen