autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Wenen Luchthaven

Startpagina > Oostenrijk > Autohuur Wenen Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Wenen Luchthaven. Autohuur in Wenen Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Wenen Luchthaven

Autoverhuur Wenen Luchthaven
Autohuur Wenen Luchthaven

Wellicht een van de meest beroemde steden in de wereld, Wenen is de thuisbasis van de internationale luchthaven van Wenen (IATA Code: VIE). De luchthaven is gelegen in het noordoostelijk deel van het land minder dan 12 mijl ten zuidoosten van het centrum van Wenen. Internationale luchthaven van Wenen is niet alleen de grootste, maar de drukste luchthaven in het land. Elk jaar, de luchthaven van Wenen verwerkt meer dan 22 miljoen passagiers met meer dan 240.000 vluchten van de drie startbanen en grote terminal gescheiden in vijf concoursen. Een nieuwe terminal werd in 2012 voltooid, evenals een VIP-terminal voor extra comfort van de passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De luchthaven biedt een breed scala van vervoerders die onder meer Austrian Airlines, Aeroflot, Air Berlin, Air France, Air Servië, Alitalia, Air Malta, en Air Arabia Egypte. Populaire regionale bestemmingen zijn Linz, Düsseldorf, München, Bern en Salzburg. Populaire internationale bestemmingen omvatten maar zijn niet beperkt tot Moskou, Dublin, Malta, Rome, Londen, Caïro en Madrid.Seizoensgebonden charters en vluchten zijn beschikbaar (als het weer het toelaat) door Niki Airlines, Pegasus Airlines, Turkish Airlines en Austrian Airlines. De drukste internationale routes omvatten Frankfurt, Londen, Zürich en Parijs.

Luchthaven Faciliteiten

De internationale luchthaven van Wenen biedt een breed scala aan diensten en voorzieningen om de binnenlandse en internationale reizigers. Deze diensten omvatten een handicap toegankelijke diensten, bijna twee dozijn winkels (waaronder duty-free winkels) en meer dan een dozijn restaurants.Financiële behoeften kan worden opgevangen met buitenlandse valuta diensten en banken en geldautomaten. Toegang van en naar de luchthaven is beschikbaar via busverbindingen, taxi, limousines, en de S-Bahn (spoorlijn). Autoverhuurbedrijven geleverd door Buchbinder, Avis, Budget, Hertz, Sixt en Europcar bieden extra opties.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen