autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Linz Luchthaven

Startpagina > Oostenrijk > Autohuur Linz Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Linz Luchthaven. Autohuur in Linz Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Linz Luchthaven

Autoverhuur Linz Luchthaven
Autohuur Linz Luchthaven

Linz Luchthaven (IATA Code: LNZ) is gelegen in een van de mooiste en meest historische steden in Oostenrijk. De luchthaven is bekend door de lokale bevolking als de Blue Danube Luchthaven Linz. Gelegen in een noordelijke centrale ligging van Oostenrijk tussen Salzburg in het westen en Wenen naar het oosten, in de buurt van de beroemde stad van Linz, de luchthaven is klein en uitgerust met een start-en landingsbaan en terminal. Ondanks de geringe afmetingen, de luchthaven biedt een breed scala van binnenlandse en internationale vliegverbindingen. De luchthaven bedient ongeveer 630.000 passagiers per jaar vanuit zijn enkele baan en terminal.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Sommige van de luchtvaartmaatschappijen onderhoud Linz Luchthaven zijn Aegean Airlines, Austrian Airlines (operaties van Tyrolean Airways en Welcome Air), Lufthansa Regional, Ryanair, en Niki. Populaire binnenlandse of regionale bestemmingen zijn Düsseldorf, Wenen en Frankfurt.Internationale favorieten zijn Santorini, Antalya, Tenerife, Londen, en Hurghada.

Luchthaven Faciliteiten

De single terminal op de luchthaven biedt beperkte faciliteiten en diensten. Een belastingvrije winkel bevindt zich in de terminal. Drie snackbars zijn beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale reizigers. Een geldautomaat, terras van een bezoeker, en een speeltuin voor de kinderen zijn ook beschikbaar. Reizigers hebben toegang seminar-en conferentiezalen voor vergaderingen. Gratis toegang tot internet kiosken en WiFi-internettoegang wordt aangeboden aan reizigers.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen