autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Oostenrijk

Startpagina > Oostenrijk

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Oostenrijk. Autohuur in Oostenrijk omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Salzburg Luchthaven

from 15,-

per day

 

Wenen Luchthaven

from 17,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Graz Luchthaven
Innsbruck Luchthaven

Klagenfurt Luchthaven
Linz Luchthaven

Salzburg Luchthaven

Wenen Luchthaven

Gids Oostenrijk

Autoverhuur Oostenrijk
Autohuur Oostenrijk

Introductie

Oostenrijk is een van de kleinere landen in Midden-Europa, omringd door de Tsjechische Republiek evenals Duitsland op de noordelijke grenzen van het land, Hongarije in het oosten, Italië in het zuiden en Zwitserland en het kleine land van Liechtenstein in het westen.
Oostenrijk landmassa zich uitstrekt over 83.000 km ², en dit prachtige land is het meest bekend voor haar alpiene klimaat, schilderachtige dorpjes, de bergen, en natuurlijk, de hoofdstad van Wenen.Als een van de oudste landen van Europa, heeft Oostenrijk ervaren twee wereldoorlogen, talrijke keizerrijken en republieken.Oostenrijkse geschiedenis gaat terug tot de tijd van het Ottomaanse Rijk, en bezetting door Keltische stammen.

Bevolking en Taal

Met ingang van 2012 is de geschatte bevolking van Oostenrijk is iets meer dan 8 miljoen inwoners, met zijn hoofdstad Wenen huis tot iets meer dan 1,5 miljoen inwoners. De belangrijkste taal in Oostenrijk is Duits gesproken, meer specifiek Oostenrijks-Beierse dialecten van de Duitse taal, hoewel de invloeden van de buurlanden, met inbegrip Kroatië, Slovenië en Hongarije worden ook gesproken in zekere mate in het land.

Religie

Etnische groepen in Oostenrijk zijn hoofdzakelijk samengesteld uit Oostenrijkers, gevolgd door minder dan 10% mengsels van Joegoslaven, Turken, Kroaten, Serviërs en meer recente immigratie uit Midden-Oosten oorlog verscheurde landen.
De belangrijkste religie beoefend in Oostenrijk is rooms-katholiek, gevolgd door protestantse vieringen, evenals een kleine meerderheid van de praktiserende moslims.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk, maar veel andere steden in het land bieden de beste in het toerisme, met inbegrip van Innsbruck, een prachtige stad die gehost twee Olympische Winterspelen (in 1964 en 1976). Grote steden in Oostenrijk ook Salzburg (geboorteplaats van Mozart), Linz, Graz en Klagenfurt.Toen in Oostenrijk, bezoek:

  • Amadeus Mozart (Mozarthaus) geboorteplaats in Salzburg
  • Bezoek de Tiergarten in Wenen, een van de beroemdste dierentuinen van de wereld
  • Tour de Spaanse Rijschool, de thuisbasis van de beroemde Lipizzaner hengsten
  • Eren de doden op de plaats van het voormalige concentratiekamp in Mauthausen
  • Bezoek de Alpenbloementuin in Kitzbühel

Klimaat

Het klimaat in Oostenrijk biedt vooral koel en klimaat van de Alpen. Winters in Oostenrijk kan behoorlijk koud, gemiddeld tussen -10 en onder 0 ° C, hoewel de zomer temperaturen zijn aangenaam en kan heel warm krijgen, met de hoogst gemeten temperatuur van iets meer dan 100 °.

Economie

Belangrijkste valuta van Oostenrijk is de euro. Oostenrijkse economie wordt beschouwd als een van de meest stabiele en rijk in de wereld, met een hoge levensstandaard. Het internationale toerisme is een belangrijke en positieve, impact op de economie van Oostenrijk. Het BBP van Oostenrijk bereikt bijna US $ 350.000.000.000 per jaar, met ongeveer US $ 173.000.000.000 per jaar in de export, met name auto's, textiel, machines en uitrusting, en papier goederen. De invoer gemiddeld ongeveer US $ 183.000.000.000, met belangrijke invoer bestaat uit voedsel, chemie, olie en olieproducten en machines en uitrusting.

Vervoer

Als je een kans om Oostenrijk te bezoeken, is het aanbevolen dat u het land de U-Bahn, evenals de autobahn te verkennen, en profiteer van de vele autoverhuur mogelijkheden die toeristen en bezoekers de kans om verschillende gebieden van Oostenrijk zwerven op hun gemak te bieden . Vervoer spoorweg in Oostenrijk is heel gebruikelijk, met iets meer dan 6000 km van de spoorwegen tot in alle delen van het land en over haar grenzen heen.
Grote Oostenrijkse luchthavens zijn de luchthaven Innsbruck (ook bekend als Kranebitten) in Innsbruck, de Luchthaven Linz (Blue Danube Luchthaven) in Linz, de internationale luchthaven van Wenen (Schwechat Luchthaven) in Wenen, en de luchthaven van Salzburg (WA Mozart Luchthaven) in Salzburg.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen