autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Oekraïne

Startpagina > Oekraïne

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Oekraïne. Autohuur in Oekraïne omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Kiev Luchthaven

 

 

Gids Oekraïne

Autoverhuur Oekraïne
Autohuur Oekraïne

Introductie

Oekraïne, een Oost-Europees land, maakte vroeger deel uit van het Russische Rijk, en maakte deel uit van de Sovjet-Unie tot 1991. Het wordt begrensd door Rusland, Wit-Rusland, Polen, Slavakia, Hongarije, Roemenië, Moldavië, de Zwarte Zee en de Zee van Azov. De totale oppervlakte bedraagt ​​233,090 vierkante mijlen (603.628 km ²), waardoor het de tweede grootste land van Europa, na Rusland.

Bevolking en taal

Naar schatting 45 miljoen mensen wonen in de Oekraïne. 78% zijn etnische Oekraïners, terwijl 17% zijn Russen, samen met aanzienlijke minderheden van Wit-Russen en Roemenen.De officiële taal is het Oekraïens, Russisch wordt ook veel gesproken. Weinig mensen spreken Engels hier, met name buiten de hoofdstad Kiev. Oosters-orthodoxe christendom de dominante religie in het land, is sterk beïnvloed Oekraïense muziek, literatuur en architectuur.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De hoofdstad en grootste stad is Kiev. De thuisbasis van 2,8 miljoen mensen, is deze prachtige stad die bekend staat om zijn architectuur en groene landschap.Dit is de meest populaire toeristische bestemming in het land. Andere grote steden zijn onder Kharkiv (1,4 miljoen inwoners), Odessa (1 miljoen) en Dnipropetrovsk (1 miljoen). Er zijn diverse historische kastelen en paleizen door het hele land. Avontuurlijke reizigers kunnen wensen om de stad Pripyat, die in 1986 verlaten na de nucleaire ramp in Tsjernobyl te bezoeken.

Klimaat

Het klimaat van de Oekraïne is voornamelijk gematigd continentaal, met warme zomers en koude winters. Het zuidelijke deel van het land, langs de kust van Krim, neigt vochtig en warmer te zijn. Het regent beduidend meer in het westen en noorden dan in het oosten en zuidoosten. De winters zijn koel langs de Zwarte Zee, terwijl het binnenland ervaren hardere winters De gemiddelde jaarlijkse temperatuur 42 ° F-45 ° F (5,5 ° C-7 ° C) in het noorden en 52 ° F-56 ° F (11 ° C -13 ° C) in het zuiden.

Economie

Tijdens de Sovjetperiode was Oekraïne de tweede grootste economie in de Sovjet-Unie, die als een belangrijk industrieel en agrarisch centrum.Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1991, Oekraïne werd een onafhankelijk land in de overgang naar een markteconomie, deze overgang was moeilijk voor de meerderheid van de bevolking, die ondergedompeld in armoede.In de jaren na de Sovjet-ontbinding, is de economie sterk gegroeid. Vandaag de dag, het BBP van het land wordt geschat op $ 329.000.000.000 dollar, met 69000000000 $ USD in export en 86000000000 $ USD in import. Grote industrieën omvatten voertuig, vliegtuig, en ruimtevaartuigen productie en metallurgische raffinage. De Oekraïne is 's werelds op twee na grootste exporteur van granen. De munteenheid is de Oekraïense hryvnia.

Vervoer

De grootste luchthaven in de Oekraïne is het Boryspil Internation Luchthaven (KBP), gelegen in de buurt van Kiev. Eenmaal in het land, de beste manier voor buitenlandse toeristen om te reizen is met een huurauto.Hoewel er openbaar vervoer netwerken, buitenlanders zijn onderworpen aan de politie toezicht bij het reizen met het openbaar vervoer. Wees ervan bewust dat in de Oekraïne, kwaliteit weg varieert sterk, en het grootste deel van de borden zijn in het Oekraïens (waarin het Cyrillische alfabet gebruikt). Overweeg het inhuren van een lokale bestuurder, met name wanneer u zich buiten de grote steden reizen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen