autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Molde Luchthaven

Startpagina > Noorwegen > Autohuur Molde Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Molde Luchthaven. Autohuur in Molde Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Molde Luchthaven

Autoverhuur Molde Luchthaven
Autohuur Molde Luchthaven

De luchthaven van Molde (IATA code MOL) gelegen in Molde, geopend in 1972 en is sindsdien verstrekt routes naar Trondheim, Oslo en Bergen.Jaarlijks, het Molde Luchthaven Services bijna 437.000 passagiers met zijn selectie van luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven biedt ook diensten voor vrachtvervoer met Air Iceland en West Air Zweden. Een verbeterde aansluiting bevindt zich aan de luchthaven, naast een baan.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Er zijn vijf maatschappijen die opereren vanuit Molde Luchthaven, waaronder Krohn Air, Danish Air Transport, Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle en Wider√łe. Bestemmingen zijn onder naburige steden, zoals Trondheim, Oslo-Gardermoen, Alicante, Stord, Bergen, Stavanger-Sola, Kristinasund-Kvernberget en Kopenhagen.Scandinavian Airlines biedt seizoensgebonden charters naar Alicante, als goed.

Luchthaven Faciliteiten

Selecteer voorzieningen zijn beschikbaar via de Molde Luchthaven, waaronder autoverhuur, internetaansluiting, handicap hulp, bank-en vrachtvervoer. Binnen de vertrekhal is een food bar, waar snacks, dranken, broodjes en plengoffers biedt. Een restaurant bevindt zich in de terminal biedt een selectie van warme en koude gerechten. Er zijn vier autoverhuurbedrijven om uit te gebruiken tijdens een stop bij Molde Luchthaven, waaronder Rent A Wreck, Hertz, Avis en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen