autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Leknes Luchthaven

Startpagina > Noorwegen > Autohuur Leknes Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Leknes Luchthaven. Autohuur in Leknes Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Leknes Luchthaven

Autoverhuur Leknes Luchthaven
Autohuur Leknes Luchthaven

De Luchthaven Leknes (IATA code LKN) is een kleine, regionale luchthaven voornamelijk dienst Leknes en omliggende Lofoten archipel. De luchthaven wordt geëxploiteerd door Avinor, die ook toezicht houdt op talloze andere luchthavens in het land. Leknes Luchthaven biedt passagiers met service aan gemeenschappen in Nordland County door middel van Dash 8 vliegtuigen die onder Widerøe. Ondanks zijn beperkte dienstverlening, Leknes Luchthaven ziet bijna 96.000 passagiers per jaar vanuit zijn enkele baan en terminal!

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Widerøe is de enige luchtvaartmaatschappij van Leknes Luchthaven met service aan de omliggende gemeenschappen. Passagiers hebben de mogelijkheid van het vliegen van Leknes Luchthaven naar Svolvær, Røst en Bodø.Van deze bestemmingen, aansluitende vluchten naar Oslo zijn beschikbaar voor nog meer keuze aan internationale en binnenlandse routes.

Luchthaven Faciliteiten

Beperkte voorzieningen zijn verkrijgbaar bij de Leknes Luchthaven. Vrachtdienst, handicap bijstand en gratis WiFi zijn te vinden in de terminal. Er zijn geen restaurants of kiosken aanbieden van voedsel, maar automaten zich in de aankomsthal hebben een selectie van dranken en snacks. Autoverhuur bieden onafhankelijkheid voor bezoekers van Leknes Luchthaven - zijn er drie grote autoverhuurbedrijven om vorm zoals Europcar, Hertz en Avis kiezen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen