autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Hammerfest Luchthaven

Startpagina > Noorwegen > Autohuur Hammerfest Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Hammerfest Luchthaven. Autohuur in Hammerfest Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Hammerfest Luchthaven

Autoverhuur Hammerfest Luchthaven
Autohuur Hammerfest Luchthaven

Als een regionale luchthaven in Hammerfest, de luchthaven Hammerfest (IATA code HFT) is de derde drukste regionale faciliteit in het land met service voor bijna 120.000 passagiers op jaarbasis. Acht dagelijkse vluchten worden verstrekt via Widerøe naar Tromsø, terwijl de helikopter operators gebruiken Hammerfest Luchthaven als basis voor haar vloot. Hoewel de luchthaven beslaat de omgeving van Kvalsund en Hammerfest, veel van bewoner van de stad kiezen voor Alta luchthaven gebruiken. Een landingsbaan en terminal zijn aanwezig op de luchthaven.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Passagiers die gebruik Hammerfest Luchthaven hebben een verscheidenheid van route om uit te kiezen op Widerøe, waaronder Vadsø, Tromsø, Sørkjosen, Honningsvåg, Vardø, Alta, Berlevåg, Hasvik, Kirkenes, Båtsfjord en Mehamn.Bristow Noorwegen en CHC Helikopter Service te verlenen offershore installaties en charters.

Luchthaven Faciliteiten

Basisvoorzieningen worden verzorgd binnen de Hammerfest Luchthaven, waaronder handicap bijstand, luchtvracht activiteiten, gratis WiFi en algemene luchtverkeer. Openbaar vervoer wordt verstrekt, in het geval de passagiers kiezen voor een auto huren niet te gebruiken. Autoverhuur bieden de bezoekers te Hammerfest onafhankelijkheid en de luchthaven biedt drie grote bedrijven om uit te kiezen, met inbegrip van Hertz, Avis en Europcar.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen