autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Noorwegen

Startpagina > Noorwegen

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Noorwegen. Autohuur in Noorwegen omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Oslo Gardermoen Luchthaven

from 35,-

per day

 

Bergen Luchthaven

from 32,-

per day

         

Stavanger Luchthaven

from 37,-

per day

 

Trondheim Luchthaven

from 32,-

per day

         

Tromsø Luchthaven

from 34,-

per day

 

Bodø Luchthaven

from 36,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Ålesund Luchthaven
Alta Luchthaven
Bardufoss Luchthaven
Bergen Luchthaven
Bodø Luchthaven
Brønnøysund Luchthaven
Fagernes Luchthaven
Florø Luchthaven
Forde Luchthaven
Hammerfest Luchthaven
Harstad Narvik Evenes Luchthaven
Haugesund Luchthaven
Kirkenes Luchthaven

Kristiansand Luchthaven
Kristiansund Kvenberget Luchthaven
Lakselv Luchthaven
Leknes Luchthaven
Mo i Rana Luchthaven
Molde Luchthaven
Mosjøen Luchthaven
Namsos Luchthaven
Narvik Luchthaven
Oslo Gardermoen Luchthaven
Røros Luchthaven
Rygge Luchthaven

Sandane Luchthaven

Sandefjord Luchthaven
Sandnessjøen Luchthaven
Skien Luchthaven
Sogndal Luchthaven
Stavanger Luchthaven
Stokmarknes Luchthaven
Stord Luchthaven
Svolvær Luchthaven
Tromsø Luchthaven
Trondheim Luchthaven

Vadsø Luchthaven

Gids Noorwegen

Autoverhuur Noorwegen
Autohuur Noorwegen

Introductie

Het Koninkrijk Noorwegen staat bekend om zijn fjorden, middernachtzon, natuurlijke schoonheid en haar Viking geschiedenis. Het land is aan drie zijden omgeven door zee: de Noordzee naar het zuiden, de Noorse Zee langs de oostkust, en de Barentszzee op de zeer noordelijke punt. Alle drie zeeën maken deel uit van de noordelijke Atlantische Oceaan. De kustlijn is 12, 473 mijl lang. Noorwegen deelt de meerderheid van zijn oostelijke grens met Zweden, met kleine grens met Finland en Rusland in het noorden.

Bevolking en taal

De bevolking van Noorwegen is iets minder dan vijf miljoen mensen.Het is de tweede dunst bevolkte land van Europa. De officiële nationale taal is het Noors, maar Sami is de officiële taal in zes gemeenten. Minderheid talen zijn Finse en de Fins-achtige Sami gesproken.

Bijna 95 procent van het land is etnisch Noors, waarvan ongeveer 60.000 Sami omvat. De rest van gemaakt van andere niet-onderdanen.

Noorwegen is een protestants land, met 86 procent van het land Evangelische Lutheranen die behoren tot de staatskerk van Noorwegen, hoewel slechts 10 procent bij te wonen diensten. Zes procent eigendom van andere religies, terwijl de laatste zes procent behoren niet tot enige religie.

Voor het converteren naar het christendom in de late 10e eeuw, Noren aanbidt heidense goden waaronder Odin en Thor.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, de drukste haven, en de grootste stad, met meer dan 586.000 inwoners.Het is een financiën, productie, en cultureel centrum met veel kunst en geschiedenis musea. Een populaire bestemming is de Nordmarka recreatiegebied. Tijdens de winter kunnen bezoekers skiën en in de zomer kunnen ze wandelen, fietsen en vissen.

Oslo is een kunstcentrum. De National Gallery is de thuisbasis van Edvard Munch "De Schreeuw" of bezoekers kunnen de T-Bane, of metro te nemen, om de Vigelandsparken beeldenpark.

Een populaire dagtocht is het nemen van de veerboot naar Bygdoy Island, waar het Vikingschip Museum is gevestigd.

Bergen, de tweede grootste stad met 266.000 mensen, was de oude hoofdstad van Noorwegen en staat bekend om zijn middeleeuwse architectuur.

Trondheim werd in 997 gesticht door koning Olaf ik dus de stad was de thuisbasis van een koninklijke residentie voor vele jaren.Het is momenteel een scheepvaart en industrieel centrum, met iets meer dan 150.000 inwoners. Gentrified oude wijk van de stad, genaamd Bakklandet, is een populaire winkel-en dinng gebied.

Klimaat

Ondanks de ligging, het klimaat van Noorwegen is gematigd vanwege de Golfstroom die langs de kust loopt.Het interieur regio beleven barre winterweer met harde wind, sneeuw, koud, maar in de zomer kan de temperatuur in de buurt van 90 ° F. bereiken De kustgebieden hebben milde, regenachtige winters.

Economie

In tegenstelling tot veel andere Europese landen die de euro hebben ingevoerd, heeft Noorwegen een eigen nationale munt, de kroon behouden.

Noorwegen heeft een bruto binnenlands product van $ 477.000.000.000. Zijn export weerspiegelen haar uitgebreide natuurlijke rijkdommen: aardolie en aardolieproducten, machines, mineralen, schepen, en vis. Belangrijkste invoer omvatten food-producten, chemicaliën en metalen.

Vervoer

Er zijn verschillende grote luchthavens in Noorwegen: Bergen Flesland, Oslo Luchthaven Gardermoen, Kristiansand Luchthaven Kjevik, Trondheim Luchthaven en Stavanger Luchthaven, in Sola.

Noorwegen heeft een goed gerunde openbaar vervoer. Treinen, bussen en veerboten zijn vaak gepland om te linken met elkaar. Boot en bustijden wijzigen afhankelijk van het seizoen en de dag. De nationale Noorse spoorwegmaatschappij biedt gewaardeerde treindienst in het hele land en gaat naar het noorden tot Bodø.Het land heeft ook een uitgebreide ferry systeem.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen