autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Nederland

Startpagina > Nederland

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Nederland. Autohuur in Nederland omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Amsterdam Luchthaven

from 17,-

per day

 

Eindhoven Luchthaven

from 18,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Amsterdam Schiphol Luchthaven
Eindhoven Luchthaven

Groningen Luchthaven
Maastricht Luchthaven

Rotterdam Luchthaven

Gids Nederland

Autoverhuur Nederland
Autohuur Nederland

Introductie

Nederland, gelegen in Noordwest-Europa, wordt ook wel aangeduid als Holland, hoewel Noord-en Zuid-Holland bestaat uit slechts twee van de twaalf provincies in het land. Het volk, taal en cultuur worden aangeduid als "Nederlands." De Nederland grenzen België in het zuiden en Duitsland naar het oosten.Over de Noordzee, dat grenst het land vormt naar het noorden en westen, liggen België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.Nederland is een dichtbevolkt land dat bekend staat om zijn liberale mentaliteit. De levensverwachting is hier hoog, en de Nederlanders hebben ook de hoogste gemiddelde hoogte in de wereld.

Bevolking en taal

De bevolking van Nederland wordt geschat op 16,7 miljoen mensen.Het is een van de meest dichtbevolkte landen ter wereld. Ongeveer 80% zijn etnisch Nederlands, de meest voorkomende minderheden behoren ingezetenen die Indonesisch, Duits, Turks, Surinaams en Marokkaans.

De officiële taal is Nederlands. Fries, een tweede officiële taal wordt gesproken in de noordelijke provincie Friesland. Sommige gebieden van Nederland hebben extra regionale officiële talen, hoewel de overgrote meerderheid van de inwoners spreken ook Nederlands. Veel Nederlanders ook Engels, Duits of Frans spreken, met een lange traditie van het leren van vreemde talen, terwijl in school.

Nederland is een van West-Europa's meest seculiere landen, minder dan 40% van de bevolking is godsdienstig aangesloten. Rooms-katholicisme is de grootste religie, met 24% van de Nederlandse bevolking, gevolgd door de Protestantse Kerk in Nederland, op 16%. Naar schatting 5% van de totale Nederlandse bevolking is moslim.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Ook al is Nederland geografisch klein, het is zeer divers, met vele culturele en taalkundige verschillen tussen de 12 provincies.

De Randstad is het land de grootste stedelijke gebieden, gelegen in West-Nederland. Het bevat de vier grootste steden van het land: Amsterdam (790.000 inwoners), Rotterdam (626.000 inwoners), Den Haag (501.000 inwoners) en Utrecht (316.000 inwoners).Helemaal met de gebieden rondom elke stad, de bevolking is ongeveer 7 miljoen, waardoor het de 6de grootste stedelijke gebied in Europa. Den Haag is de officiële hoofdstad van het land. Voor de meeste mensen, zou een bezoek aan Nederland niet compleet zijn zonder een stop in Amsterdam, beroemd om zijn grachten, musea, architectuur, en liberale houding, met name wat betreft cannabis.

Noord-Nederland, de minst dichtbevolkte regio, wordt niet vaak bezocht door buitenlandse toeristen, hoewel de Friese Meren en Waddeneilanden zijn prachtige bestemmingen binnen het gebied. Oost-Nederland is de thuisbasis van Hogue Veluwe National Park en een aantal middeleeuwse steden langs de rivier de IJssel. Zuid-Nederland regio staat bekend om zijn katholieke geschiedenis en bier-centric cultuur.

Klimaat

Het klimaat is gematigd, met koele zomers en geest winters. Verwacht wat regen om elke maand vallen van het jaar. Zomer en herfst hebben de neiging om meer neerslag dan andere maanden ervaren, hoewel het de neiging in korte, hevige buien te komen in plaats van een constante motregen. De wintermaanden brengen de mogelijkheid van sneeuw, met name in de hogere verhogingen. De meeste bezoekers vinden mei.-september. aan ideaal weer, met dagelijkse temperaturen van 64 ° F tot 73 ° F (18 ° C tot 23 ° C) te bieden. April en oktober ook de neiging om mooi weer bieden. Temperaturen boven 86 ° F (30 ° C) worden zelden gezien in Nederland. Gebieden langs de kustlijn meestal warmer dan het binnenland zijn.

Economie

De Nederlandse economie is groot en stabiel. Belangrijke industrieën omvatten sterk geïndustrialiseerde landbouw en de voedselverwerkende industrie, raffinage van aardolie, chemische producten, en elektrische machines. BBP is 701.000.000.000 $ USD, terwijl de uitvoer worden gewaardeerd op $ USD 550 miljard en de invoer op 492.000.000.000 $ USD. Want Nederland is een onderdeel van de Europese Unie, de valuta is de Euro.

Vervoer

Van de Europese buurlanden, is het gemakkelijk om in Nederland met de auto of trein in te voeren.Schiphol Luchthaven, gelegen in de buurt van Amsterdam, is de derde grootste luchthaven van Europa, met vele internationale vluchten. Er zijn kleinere internationale luchthavens in het hele land, met inbegrip Eindhoven Luchthaven, Maastricht-Aachen Luchthaven, Rotterdam-The Hague Luchthaven en Groningen-Eelde Luchthaven.

Nederland heeft een uitgebreid spoorwegnet, met name van stad tot stad, waardoor de trein de snelste en goedkoopste manier om rond te reizen in Nederland. Er zijn enkele buslijnen, maar schema vaak beperkt in vergelijking met trein. Het land heeft een uitgebreid, goed onderhouden rijweg netwerk. Wegen in steden hebben de neiging smal en congestie. Maar auto's zijn de beste manier om de omgeving te verkennen, vooral places niet verbonden door spoorlijnen.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen