autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Chisinau Luchthaven

Startpagina > Moldavië > Autohuur Chisinau Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Chisinau Luchthaven. Autohuur in Chisinau Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Chisinau Luchthaven

Autoverhuur Chisinau Luchthaven
Autohuur Chisinau Luchthaven

Aangezien de belangrijkste internationale luchthaven voor de hoofdstad van Moldavië, de Chisnau Luchthaven (IATA code KIV) dateert uit de eerste lijnvlucht in 1926!De belangrijkste terminal, die bijna 1.200.000 passagiers per jaar ziet, is gemakkelijk bereikbaar met de stad via het openbaar vervoer. De luchthaven beschikt ook over een betonnen baan.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Tal van luchtvaartmaatschappijen aankomen en vertrekken van Chisnau Luchthaven op een dagelijkse basis en passagiers in internationale en binnenlandse routes. De luchtvaartmaatschappijen behoren AirBaltic, Carpatair, Lufthansa, Austrian Airlines, Air Moldavië, Turkish Airlines, TAROM en meer. Seizoensgebonden vluchten passagiers charter zijn ook beschikbaar, waaronder Air Moldavië, Turkish Airlines, Astra Airlines en Atlastjet. De Chisnau Luchthaven biedt verbindingen naar Moskou-Domodedovo, Surgut, Treviso, Bologna, Verona, Boekarest, München, Rome en nog veel meer!

Luchthaven Faciliteiten

Op de Chisnau Luchthaven, zijn er meerdere check-in balies en vier poorten. Speciale VIP-diensten worden aangeboden in de VIP-terminal, die de gasten een ontspannende ervaring en een overvloed aan luxe diensten. Laptop met gratis WiFi is beschikbaar op aanvraag en kranten, satelliet televisie en tijdschriften zijn allemaal beschikbaar, terwijl passagiers wachten op vluchten. Belastingvrije winkels, medische diensten en snack winkels zijn te vinden in de terminal. Huurauto's en autoverhuurbedrijven omvatten 4Rent, Hertz, Sixt, Europcar, Loran Rent a Car en Gotur.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen