autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Cancun Luchthaven

Startpagina > Mexico > Autohuur Cancun Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Cancun Luchthaven. Autohuur in Cancun Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Cancun Luchthaven

Autoverhuur Cancun Luchthaven
Autohuur Cancun Luchthaven

Cancun Luchthaven (IATA Code: CUN) is een andere populaire vakantie en resort bestemming voor binnenlandse en internationale reizigers. De luchthaven is gelegen aan de Caribische kust van het schiereiland Yucat√°n in het noordoosten van Mexico, waar het Caribisch gebied en de Golf van Mexico elkaar ontmoeten. De luchthaven bedient de Mexicaanse staat Quintana Roo en is geclassificeerd als de tweede drukste luchthaven in Mexico. De twee start-en landingsbanen en drie terminals verwerken meer dan 15 miljoen passagiers per jaar met meer dan drie dozijn luchtvaartmaatschappijen carriers en route-opties. De luchthaven is onlangs belangrijke uitbreiding om grotere passagiers en vliegtuig vergemakkelijking van het verkeer.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Cancun Luchthaven dient als een hub voor Aeromexico, VivaAerobus en meer dan twee dozijn extra binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen. Populaire luchtvaartmaatschappijen vliegen van en naar de luchthaven van Cancun omvatten Aeroflot, Aerolineas Argentinas, Air Berlijn, Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines en Thomas Cook Airlines. De drukste routes onderhouden door Cancun omvatten Mexico Stad, Monterrey, Atlanta, New York, Miami, Toronto en Montreal.Tal van routes naar Londen, Madrid, Panama City en Calgary zijn ook populair.

Luchthaven Faciliteiten

Voorzieningen en diensten op de luchthaven van Cancun bieden volop mogelijkheden voor reizigers. Klemmen 2 en 3 bieden alles, van grab-and-go voedsel aan pizza's, snackbars, en sit-down restaurants zoals Johnny Rockets en de Guacamole Grill. Winkelen in de terminals is eenvoudig met keuzes zoals Sr Froggs, Hard Rock Cafe, Ocean Blue en Joyeria Sofia. Business lounges bevinden zich in terminals 2 en 3 ook. Huurauto diensten bevinden zich op het terrein van de luchthaven en omvatten die door Dollar, Thrifty, Hertz en Budget.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen