autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Mexico

Startpagina > Mexico

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Mexico. Autohuur in Mexico omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Mexico City Luchthaven

from 13,-

per day

 

Cancun Luchthaven

from 13,-

per day

         

Guadalajara Luchthaven

from 13,-

per day

 

Tijuana Luchthaven

from 15,-

per day

 

Alle luchthavens

 

Acapulco Luchthaven
Cancun Luchthaven
Chetumal Luchthaven
Chihauhua Luchthaven
Ciudad Del Carmen Luchthaven
Ciudad Juarez Luchthaven
Cozumel Luchthaven
Cuernevaca Luchthaven
Culiacan Luchthaven
Guadalajara Luchthaven
Hermosillo Luchthaven
Huatulco Luchthaven

Ixtapa Zihuatanejo Luchthaven
Jesus Teran Peredo Luchthaven
La Paz Luchthaven
León Luchthaven
Los Cabos Luchthaven
Manzanillo Luchthaven
Mazatlan Luchthaven
Merida Luchthaven
Mexicali Luchthaven
Mexico City Luchthaven
Monterrey Luchthaven

Oaxaca Luchthaven

Poza Rica Luchthaven
Puebla Luchthaven
Puerto Vallarta Luchthaven
Queretaro Luchthaven
San Luis Potosi Luchthaven
Tapachula Luchthaven
Tijuana Luchthaven
Tuxtla Gutierrez Luchthaven
Veracruz International Luchthaven

Villahermosa Luchthaven

Gids Mexico

Autoverhuur Mexico
Autohuur Mexico

Introductie

Mexico omvat meer dan 760.000 vierkante mijlen (bijna 2 miljoen km ²) in Noord-Amerika. Het grenst in het noorden door de Verenigde Staten, in het zuiden en westen door de Grote Oceaan en in het oosten door de Golf van Mexico.Naar het zuidoosten liggen Belize, Guatemala, Belize, en de Caribische Zee. Mexico omvat ook meer dan 2.300 vierkante mijl van de eilanden in de Stille Oceaan, de Golf van Mexico, het Caribisch gebied en de Golf van Californië, en heeft meer dan 5.790 mijl (9.330 kilometer) van de kust. Het is de dertiende grootste land ter wereld. Mexico staat bekend om zijn keuken, waarin dergelijke gerechten zoals taco's, quesadillas, burrito's, tamales, enchiladas omvat. Chocolade is ook uit Mexico.

Bevolking en taal

Naar schatting 115 miljoen mensen leven in Mexico, waardoor het de meest bevolkte Spaanstalige land en behoort tot de top tien meest bevolkte landen ter wereld.Ongeveer 82% is katholiek, met een extra 10% identificeren met andere christelijke denominaties.

60% of meer van de bevolking heeft een gemengd Indiaanse en Spaanse afkomst. Ongeveer 10-15% van de bevolking van Mexico zijn inheemse volkeren, geconcentreerd in de minder ontwikkelde centrale en zuidelijke staten.De meerderheid van de inheemse gemeenschappen van Mexico bevinden zich in landelijke gebieden. Naast Spaans, worden inheemse talen zoals Nahuatl, Yukatek Maya, Mixtec, en Zapotec gesproken door naar schatting 5% van de bevolking. De cultuur van dit etnisch divers land is een mix van inheemse en Europese douane.

Mexico is de grootste bron van immigratie naar de Verenigde Staten, ongeveer 28 miljoen Amerikanen een lijst van hun voorouders als Mexicaan. Ondertussen, Mexico is de thuisbasis van het grootste aantal Amerikaanse burgers in het buitenland wonen, geschat op meer dan 1 miljoen. Er zijn ook grote aantallen mensen uit Argentinië, Libanon, en Midden-Amerika.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Mexico is een federatie van 31 staten en een federaal district. De Federal District bevat Mexico-stad, dat is de hoofdstad en grootste stad, en heeft een geschatte 8,8 miljoen inwoners. Mexico ontvangt meer dan 20 miljoen internationale toeristen per jaar, vooral uit de Verenigde Staten en Canada.Veel steden in het hele land zijn populaire toeristische bestemmingen. Omdat het land zo groot is, het klimaat, de cultuur en historische bezienswaardigheden variëren sterk van de ene regio naar de andere.

Klimaat

Omdat het zo groot is, het klimaat van Mexico is heel gevarieerd van regio tot regio.Het land is verdeeld in gematigde en tropische gebieden door de Kreeftskeerkring. De noordelijke helft van het land ervaart koelere temperaturen in de winter. Ten zuiden van de vierentwintigste parallel, temperaturen zijn constant warm het hele jaar door, die variëren met de hoogte. De kust is kwetsbaar voor zware orkanen in de zomer en herfst maanden. Hele jaar door temperaturen zijn meestal ten minste 60 ° F (18 ° C) in de meeste gebieden. In sommige gebieden, zoals de Sonora woestijn, kan de temperatuur oplopen 122 ° F (50 ° C) of hoger.

Economie

Met een van de grootste economieën ter wereld, Mexico is een belangrijke regionale macht. Deze snel industrialiserende natie heeft de dertiende grootste BBP in de wereld, geschat op $ 1667000000000 USD. Jaarlijkse exportwaarde is 350.000.000.000 $ USD en de invoer tegen $ 351.000.000.000 dollar. Grote industrieën zijn auto-industrie, zilver mijnbouw, fruit, groenten, koffie, tabak, textiel en kleding, olie en olieproducten, en toerisme.In Mexico, is rijkdom ongelijk verdeeld, met een geschatte 35-46% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. De gemiddelde inkomens in stedelijke gebieden veel hoger dan in landelijke delen van Mexico. De munteenheid is de Peso.

Vervoer

Er zijn tientallen grote luchthavens in Mexico, waarvan de grootste onder de internationale luchthaven van Mexico-Stad, Cancun International Luchthaven, de internationale luchthaven van Guadalajara, General Mariano Escobedo International Luchthaven, en de internationale luchthaven van Tijuana.Het land wordt ook doorkruist door een uitgebreid netwerk van wegen, het maken van auto's en bussen de beste manier om te reizen door het hele land.Reizigers kiezen vaak voor autoverhuur, een handige en veilige manier om een streek te verkennen in Mexico.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen