autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Marrakech Luchthaven

Startpagina > Marokko > Autohuur Marrakech Luchthaven

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Marrakech Luchthaven. Autohuur in Marrakech Luchthaven omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Gids Marrakech Luchthaven

Autoverhuur Marrakech Luchthaven
Autohuur Marrakech Luchthaven

Marrakech is een toonaangevende bestemming voor reizigers op zoek te ontsnappen in de oude tradities en toch genieten van de moderne voorzieningen en diensten. Meer dan 3.000.000 passagiers de luchthaven van Marrakech (IATA code RAK) elk jaar aan de klassieke kunst, muziek, ambachten en heerlijke gerechten van de stad te verkennen. Deze internationale luchthaven is belangrijk bij het ​​aansluiten van een groot deel van Europa met Marokko.Twee terminals voor passagiers tot een enkel, uitgestrekte terminal maakt naast een baan.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Tal van luchtvaartmaatschappijen vliegen van en naar de luchthaven van Marrakech naar talloze Europese, nationale en internationale bestemmingen. Edelweiss Air, Jetairfly, EasyJet, British Airways, Royal Air Maroc, Lufthansa en Ryanair zijn slechts een paar van de grote luchtvaartmaatschappijen met service naar Casablanca, Bologna, Parijs, Londen-Heathrow, München en Kopenhagen.Seizoensgebonden dienst met geselecteerde luchtvaartmaatschappijen is ook beschikbaar in het hele jaar.

Luchthaven Faciliteiten

Luchthaven van Marrakech is een van de zes faciliteiten onderhouden door Salon Convives de Marque, een VIP-service die reizigers biedt een exclusieve lounge met internet service, bagage en check-in bijstand en instappen met prioriteit. Gebak en cadeauwinkels liggen verspreid over het eerste terminal, terwijl snacks en koffie kan worden gevonden in de buurt van de vertrekhal. Autoverhuur en autoverhuur ook enkele van de grote bedrijven, zoals Hertz, Sixt, Budget en National.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen