autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Marokko

Startpagina > Marokko

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Marokko. Autohuur in Marokko omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

Top luchthavens

Casablanca Luchthaven

from 14,-

per day

 

 

 

 

Alle luchthavens

 

Agadir Luchthaven
Casablanca Luchthaven

Fez Luchthaven
Marrakech Luchthaven

Ouarzazate Luchthaven

Oujdaangads Luchthaven

Gids Marokko

Autoverhuur Marokko
Autohuur Marokko

Introductie

Het Koninkrijk Marokko, die de onafhankelijkheid van verworven Frankrijk in 1956, is het meest westelijke van de Noord-Afrikaanse landen.Het is gelegen langs de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee oceanen, en ook grenst aan de Straat van Gibraltar en de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla in het noorden, en met Algerije in het oosten. Marokko beheert ook het grootste deel van het betwiste gebied van de Westelijke Sahara, hoewel de officiële status van de regio onopgelost is gebleven gedurende meerdere decennia. Aan de andere kant van de Westelijke Sahara ligt Mauritanië, de vorming van de-facto zuidgrens van Marokko. De totale oppervlakte, met inbegrip van Western Sarara, is 274.461 vierkante mijlen (710.850 km ²). Een groot deel van Marokko is bergachtig, terwijl het ook een deel van de Sahara woestijn.

Bevolking en taal

De bevolking van Marokko is ongeveer 32 miljoen.Arabisch-Berbers zijn de oorspronkelijke bewoners, en nog steeds deel uitmaken van een geschatte 99% van de bevolking. De meeste van de naar schatting 100.000 buitenlandse inwoners zijn ofwel Spaans of Frans. Naar schatting 99% van de bevolking is moslim, samen met kleine minderheden van christelijke en joodse bewoners. Marokkaans Arabisch is de officiële taal, Standaard Arabisch, Berber talen, en Frans zijn ook hier gesproken. Engels wordt niet veel gebruikt, maar het gebruik ervan neemt toe onder de jongere generaties. Vanwege de unieke geschiedenis van Marokko, zijn rijke cultuur is een mix van Berbers, Arabische, Afrikaanse en Europese invloeden.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Rabat fungeert als de politieke hoofdstad van Marokko, en heeft een geschatte 1,9 miljoen inwoners. Hoogtepunten zijn een twaalfde-eeuwse toren en minaret. De grootste stad is Casablanca, met ongeveer 3,5 miljoen inwoners.Dit is de stad beroemd gemaakt in de films. Dit bruisende, levendige stad is een prima uitgangspunt voor buitenlandse bezoekers, en kan een goede basis te maken voor het organiseren van een tocht in de Sahara. De Hassan II moskee, de tweede grootste in de wereld, is een populaire toeristische attractie. Fes of Fez, de voormalige hoofdstad, heeft 1,1 miljoen inwoners en een van de grootste en oudste middeleeuwse steden in de wereld. Marrakech, met 950.000 inwoners, staat bekend om een enorme doolhof van ruïnes en souks (open-air markten).Tanger is een charmante, kleine stad die bekend staat voor het aantrekken van kunstenaars, muzikanten en schrijvers.

Klimaat

In de bergachtige gebieden en in het noorden van Marokko, het klimaat is mediterraan. Haar warme, vochtige weer maakt het een populaire vakantiebestemming. Dit wordt extremer naar het binnenland regio's van het land, met de Sahara bekend om zijn hoge temperaturen. Deze gebieden zijn zeer droog en zeer warm tijdens de lange zomer.

Economie

De belangrijkste industrieën van Marokko onder andere toerisme, landbouw, wietteelt, en fosfaat mijnbouw.Marokko is 's werelds op twee na grootste producent fosfor en produceert naar schatting 88% van de in Europa verbruikte cannabis. Marokko heeft geprofiteerd van de nabijheid van Europa en de relatief lage arbeidskosten om een ​​diverse, stabiele economie op te bouwen. Recente industriële ontwikkelingen hebben de concurrentiepositie van Marokko verbeterd. Toch heeft het land nog steeds kampt met een hoge werkloosheid en armoede. BBP wordt geschat op $ 151.400.000.000 dollar, terwijl de invoer zijn 41000000000 $ USD en export 21500000000 $ USD. De munteenheid is de Marokkaanse dirham, dat is verdeeld in 100 centimes.

Vervoer

Er zijn verschillende luchthavens in Marokko met internationale vluchten.Mohammed V International Luchthaven (CMN), gevestigd in Casablanca, is de grootste. Marokko heeft een uitgebreid netwerk van wegen en spoorwegen, waardoor het gemakkelijk is om te reizen in het hele land.Treinen hebben de neiging om sneller te zijn en bieden vaker te worden dan bussen, maar hun netwerk is beperkter. Gedeelde taxi's zijn ook vaak voor.Wegen zijn vaak smal, maar in goede staat te zijn. Om te profiteren van alles wat Marokko te bieden heeft, overweeg dan een auto te huren voor grotere reizen flexibiliteit.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen