autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Malta

Startpagina > Malta

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Malta. Autohuur in Malta omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Malta Luchthaven

 

 

Gids Malta

Autoverhuur Malta
Autohuur Malta

Introductie

Malta is een Zuid-Europese archipel in de centrale Middellandse Zee. Het is ongeveer 50 mijl (80 km) ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië over het Malta Channel.Het land is ook 207 mijl (333 km) ten noorden van Libië en 176 mijl (284 km) ten oosten van Tunesië.De totale oppervlakte is ongeveer 122 vierkante mijl (316 vierkante kilometer), waardoor het een van de kleinste landen ter wereld. Er zijn hier enkele tientallen eilanden, maar alleen de drie grootste zijn bewoond.

Er wordt gedacht dat het land voor het eerst werd bewoond meer dan 7000 jaar geleden. Door de geschiedenis heen, heeft zijn ligging gegeven strategisch belang, en het is geregeerd door een opeenvolging van vreemde mogendheden, waaronder de Feniciërs, Grieken, Romeinen, Habsburg Spanje, Ridders van St. John, de Franse en de Britse.Het onafhankelijk werd van de Verenigd Koninkrijk in 1964.

Bevolking en taal

De totale bevolking van Malta wordt geschat op 410.000.Alleen de drie grootste eilanden (Malta, Gozo en Comino) zijn bewoond. Malta is een van de meest dichtbevolkte landen ter wereld. Inheemse Maltese mensen vormen een meerderheid van de bevolking. Er is een significante minderheid van de Britse mensen, van wie velen met pensioen naar het eiland.

Malta heeft twee officiële talen: Maltees en Engels. De Maltese taal heeft verschillende dialecten en kan aanzienlijk verschillen van het ene eiland naar het andere. Italiaans wordt ook gesproken door veel bewoners. Het land heeft een lange christelijke geschiedenis. Volgens de Bijbel Handelingen van de Apostelen, werd St. Paul schipbreuk op het eiland "Melite," die vele geleerden identificeren met Malta. Het katholicisme is de officiële religie van Malta.

Grote steden en toeristische bestemmingen

De hoofdstad van Malta is Valletta, met iets minder dan 200.000 inwoners.Het belangrijkste eiland heeft vele afzonderlijke steden, die samen een grootstedelijk gebied met een bevolking van meer dan 368.000, dat is meer dan driekwart van de totale bevolking van het land. Naast de drie bewoonde eilanden zijn er tientallen onbewoonde eilanden hier, die tal recreatiegebieden. Malta is ook de thuisbasis van vele historische monumenten, waarvan er negen zijn UNESCO World Heritage Sites. De megalithische tempels, enkele van de oudste structuren in de wereld, zijn een populaire toeristische bestemming. Toeristen vinden dat Malta biedt geschiedenis, architectuur en prachtige stranden geconcentreerd in een zeer klein gebied. In de afgelopen jaren heeft Malta uitgegroeid tot een medische toeristische bestemming, vooral voor Britse toeristen.

Klimaat

Het Subtropisch-mediterrane klimaat is warm, met zachte winters en hete zomers.De zomer is meestal droog, met de meeste van de regen die tijdens de wintermaanden. Januari, doorgaans de koudste maand, varieert van 45 ° F (7 ° C) 's nachts tot 68 ° F (20 ° C) gedurende de dag. De warmste maand, augustus, varieert van 66 ° F (19 ° C) 's nachts tot 93 ° F (34 ° C) gedurende de dag. Grote schommelingen in temperatuur zijn zeldzaam, en het water is warm, waardoor dit een populaire eiland bestemming voor toeristen op zoek naar warm weer. Het zomerseizoen is lang, duurt van half april tot november.

Economie

Tot 1800, het land afhankelijk van tabak en katoen export en de scheepswerven. De 1869 opening van het Suezkanaal gaf Malta economie een boost als schepen daar stopte om te tanken. Vandaag, zijn havens een belangrijke rol spelen nog in de economie, net als haar kalksteen middelen. Bankwezen en financiën, vliegtuigen en schepen vullen en gaming bedrijven een belangrijke rol spelen in de economie van Malta. Filmproductie is een groeiende industrie hier, met big-budget films aangetrokken door zonnig weer van het eiland. Maar Malta heeft een beperkte zoetwater, geen energie bronnen, en slechts ongeveer 20% van zijn voedsel behoeften, waardoor het aangewezen op de buitenlandse handel en toerisme. Het BBP is 10800000000 $ USD, terwijl de uitvoer worden gewaardeerd op $ 3600000000 USD en de invoer tegen $ 4900000000 USD. In het kader van de Europese Unie, zijn munt is de euro.

Vervoer

Het autobezit in Malta is verrassend hoog. Het land heeft 1225 mijl (1972 km) van de verharde wegen. Er is een uitgebreid busnetwerk met een vloot van nieuw gekochte bussen na een uitgebreide hervorming van de busdienst in 2011. Voor bezoekers die niet reizen met auto's, kan zowel bussen of auto huren worden gebruikt om het land te verkennen.

Talrijke baaien langs de kust zorgen voor een goede havens. De drie grootste zijn de Grand Harbour (de buurt van de hoofdstad Valletta), Marsamxett Harbour en Marsaxlokk Harbour (Malta Freeport).Deze dienen als belangrijke scheepvaart centra en bieden ook veerdiensten. Malta International Luchthaven is de enige luchthaven die de eilanden.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen