autohuur luchthaven      
     
 

Auto Huren | Klantenservice | Tips en informatie | Over ons

 
     
 
 

Nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen door in te tekenen op onze nieuwsbrief

>> Abonneren

 

iPhone app

Download de app voor je iPhone of iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Autoverhuur Maleisië

Startpagina > Maleisië

Vergelijk alle grote huurautomerken zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Alamo en vind de beste prijzen voor autoverhuur in Maleisië. Autohuur in Maleisië omvat diefstalverzekering (TW), verzekering tegen aansprakelijkheid door derden en extra cascoverzekering (CDW), evenals een onbeperkt aantal kilometers als je bij ons huurt.

Geniet de voordelen van huren bij ons:

 

Bespaar tot 50% in vergelijking met het rechtstreeks boeken bij een bedrijf

 
  Alle noodzakelijke verzekeringen zijn altijd inbegrepen in de prijs
  Belasting op toegevoegde waarde (btw) en luchthavenlocatiekosten zijn inbegrepen
  Geen verborgen kosten of transactiekosten
  Onze klantenservice staat 24/7/365 voor je klaar

 

Alle luchthavens

 

Kuala Lumpur

 

 

Gids Maleisië

Autoverhuur Maleisië
Autohuur Maleisië

Introductie

Maleisië is een zuidoostelijke Pacific Rim land dat zijn grenzen deelt met Thailand, Brunei en Indonesië.Maleisië bestaat uit 13 staten en een aantal federale gebieden gelegen in de Zuid-Chinese Zee. Haar hoofdstad, Kuala Lumpur, is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Zuidoost-Azië. De totale landmassa van Maleisië overspant bijna 330.000 km ² en er wonen meer dan 28 miljoen mensen.

Maleisië is geografisch verdeeld in West-Maleisië en Oost-Maleisië. Oost-Maleisië wordt begrensd door de Zuid-Chinese Zee, de Sulu Zee, en de Celebes Zee in het noorden van Indonesië. West-Maleisië grenst in het oosten door de Zuid-Chinese Zee, in het westen door de Straat van Malakka en in het noorden aan Thailand. Western Maleisië is verbonden Singapore door een brug en dijk.

Bevolking en Taal

De officiële taal van het land is Maleisische, maar Engels is ook veel gesproken en wordt beschouwd als tweede taal van het land. Etnische groepen in het land onder Maleisische en Chinese etniciteiten. Andere talen door het hele land gesproken omvatten Borneose Philippine, Aslian, en Creools.

Maleisië is geclassificeerd als multicultureel en multi-etnisch land, met een groot aantal Chinese en andere Zuidoost-Aziatische regio immigranten. Het land heeft een bevolking van ongeveer 30 miljoen met de bevolking grofweg verdeeld in zowel de westelijke en oostelijke delen van het land. Het land is ingedeeld als de 42e meest bevolkte van de wereld. Ruwweg 91%) van de bevolking van het land is geclassificeerd als burgers van Maleisië.

Religie

De overgrote meerderheid van de Maleisiërs oefenen islam douane, niet alleen in religie, maar in de cultuur. Die het beoefenen van de islamitische geloof bereik in de 60ste percentiel, terwijl de tweede meest populaire religies beoefend in het land zijn het boeddhisme, gevolgd door het christendom, het hindoeïsme, en dan vooral Chinese religies zoals het taoïsme. Het is interessant op te merken dat de etnische Maleisiërs zijn geclassificeerd als moslims wettelijk in hun grondwet.

Grote steden en toeristische bestemmingen

Maleisië is de thuisbasis van prachtige steden en architectonische wonderen. De Petronas Towers ligt in het zakelijke district van Kuala Lumpur tot de hoogste in de wereld.Het land biedt een breed scala aan amusement, architectonische wonderen, historische bezienswaardigheden en een prachtig landschap. Tijdens een bezoek aan Maleisië, check out de Batu Caves gelegen ten noorden van Kuala Lumpur. De Gunung Mulu National Park is een fascinerende World Heritage Site en is bekend dat de voormalige "stampen gronden" van een verscheidenheid van headhunting stammen zijn. De Kuala Gula Bird Sanctuary is de thuisbasis van meer dan 150 vogelsoorten, maar om echt weg van alles te krijgen, bezoek het eiland Langkawi, compleet met koraalriffen, warme stranden, volop winkels en andere voorzieningen.

Klimaat

Het klimaat in Maleisië is gematigd het grootste deel van het jaar, hoewel van oktober tot februari moesson type weer is gebruikelijk in de noordoostelijke regio van het land. Van april tot oktober, kunnen bezoekers in het zuidwesten van hetzelfde type moesson weer ervaren. Voor het grootste deel echter, het klimaat is tropisch, warm en vochtig.

Economie

Maleisië heeft een relatief stabiele economie met een BBP van ongeveer $ 522.000.000.000 jaar. Valuta in Maleisië is de Ringget of RM. Internationale handel drijft de economie van Maleisië, voornamelijk in de handel van natuurlijke en agrarische hulpbronnen evenals petroleum.Maleisië exporteert grote hoeveelheden palmolie maar het belangrijkste economische verhoogt komen uit het toerisme. Het is ook een van 's werelds grootste exporteurs van elektronische apparaten, IT-communicatie-apparatuur en producten en satelliet-bouw.

Vervoer

Verplaatsingen Maleisië is makkelijk met een breed scala aan transport modi om uit te kiezen. Bussen en trams zijn gemeenschappelijk. De wegen in de meeste delen van Maleisië zijn goed onderhouden, en persoonlijke voertuigen en huurauto's zijn er in overvloed.Vergeet niet om te rijden aan de rechterkant van de weg, zoals je zou doen in Groot-Brittannië of Australië, en kijk uit voor de grote aantallen motorfietsen en bromfietsen op de weg. Maleisië maakt ook gebruik van zuinige trein-en treindiensten. Wie op zoek is voor een kort uitstapje in de stad zou kunnen genieten van een fiets riksja rit. Vliegen in en uit Maleisië is gemakkelijk wanneer aankomen of vertrekken uit Kuala Lumpur International Luchthaven. Andere regionale luchthavens zijn Penang International Luchthaven, de internationale luchthaven van Malakka, de internationale luchthaven van Miri en Kuching International Luchthaven, en elk biedt toegang tot een groot aantal regio's van Maleisië.

 

 

     
 

Autohuur

Klantenservice

Informatie

Recentste artikelen